EXCLUSIV  Controversă la o instituție-cheie. "Nu ne trebuie senator geamgiu sau deputat auto"

Ionica Tarău, reprezentantă a societății civile, acreditată la Camera Deputaților în relația cetățean - parlamentar din 2008 în Comisia pentru drepturile omului, a adresat o interpelare în care a cerut explicații, în numele buzoienilor, în ceea ce privește desemnarea Aureliei Mitrea în funcția de prefect al județului Buzău.

Totul după ce Aurelia Mitrea a pornit cu stângul ca prefect. Aceasta nu a ştiut să spună presei nici care au fost criteriile pe baza cărora a fost selectată de premier pentru a ocupa această funcţie, dar nici cum şi-a numit şef de cabinet tocmai pe fostul director de campanie al PNL, figură destul de controversată a municipiului Buzău. 

După respectiva interpelare, Ionica Tarău a primit un răspuns care a nemulțumit-o.

"Trăim vremuri grele. Am citit răspunsurile de la Prefectura Buzău și de la MAI... Am rămas uluită de incompetența acestor oameni care lucrează plătiți din banul public! Am primit răspunsuri cu text de lege și cam atât! Fac ce vor, se joacă cu noi încasând salarii grele din banul public! Mai am răbdare să mai primim un răspuns de la primul ministru Dacian Cioloș!", a spus Ionica Tarău.

(w670)

Contactată de DC News, Ionica Tarău, inginera care luptă pentru drepturile surdo-muţilor, ne-a spus că România are nevoie de oameni care să se implice cu adevărat în politică pentru a schimba ceva.

"Avem nevoie de politicieni buni. De exemplu, îl prețuiesc pe domnul deputat Marcel Ciolacu pentru lucrurile bune pe care le-a făcut. A plecat din administrația locală ca viceprimar. Venea să discute la posturile locale de televiziune, primea toate sesizările, iar într-o zi sau două le rezolva. Asta m-a determinat să cred că acolo unde este va face multe. Vorbesc comparativ cu alți politicieni. Nu ne trebuie nici senator geamgiu, nici deputat auto, nici patron de bar de striptease la prefectură. Avem nevoie de profesioniști, de oameni cu experiență, oameni cu care poți purta un dialog pe teme sociale".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel