Consum droguri. Lazăr, intervenţie după ultimele evenimente

Consum droguri
Consum droguri

Lazăr Gigel, directorul CIADO România (Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului), anunţă organizarea unei campanii ca urmare a ultimelor evenimente produse pe fondul consumului de droguri. 

"În urma evenimentelor succesive privind pachetele de droguri (1200 kg cocaina) descoperite de localnicii din Deltă, imaginile cu tinerii consumând drogul zombi în diferite localitați, moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, precum și explicațiile neconcludente ale autoritaților in comunicarea publică, privind măsurile luate, s-a creat o nesiguranță și o teamă in randul populației. Știrile de gen din mass media, au avut un rating foarte ridicat, iar comentariile critice la adresa autorităților au fost dintre cele mai multe.

Asta demonstrează ca societatea in ansamblul său, privește cu multă ingrijorare fenomenul consumului și traficului de droguri și asteaptă masuri concrete de la autoritați atât în ceea ce privește consumul, dar și traficul de droguri. Societatea civilă este complementară acțiunilor autorităților statului in materie de prevenire și combatere a consumului", transmite Gigel Lazăr, directorul CIADO.

"Adevarul cel mai bun antidrog"

In acest sens CIADO România, va organiza în cadrul campaniei No Drugs Revolution, din zilele de 11 si 25 mai, un sondaj la care va participa 1400 persoane reprezentative, formatori de opinie, ce vor exprima propriile recomandări privind prevenirea consumului de droguri în școli, familie sau societate ca ansamblu. Cu ocazia acestor evenimente, CIADO va distribui materialul de informare - "Adevarul cel mai bun antidrog". Un material complex adresat parinților dar și tinerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel