Constantin Toma (PSD) scoate la iveală fapte revoltătoare. "Se fură documente"

Primarul PSD Constantin Toma, omul care a luptat aproape singur împotriva tuturor pentru a reda buzoienilor Compania de Apă, a povestit ce s-a mai întâmplat în acest caz.

"Eu nu am treabă cu managerul Companiei de Apă care, de altfel, mi-a făcut și plângere penală la DNA. Să fie primită! (...) plătește anumiți jurnaliști să mă înjure în toate felurile. Mi-au creat porecle, inventează tot felul de chestii. Se fură documente din primărie și se dau acolo. Ei nici măcar nu înțeleg nimic din acele acte. M-am obișnuit cu aceste chestiuni și merg mai departe", a zis primarul Buzăului la Campus TV.

[citeste si]

"Pe de altă parte, vreau să spun că astăzi am foarte fericit, mulțumit. În sfârșit, datorită presiunilor puse de domnul deputat Marcel Ciolacu, s-a reușit convocarea adunării generale A.D.I care, de fapt, are un cuvânt greu de spus în managementul Companiei de Apă prin modificările făcute de fosta conducere a primăriei. Dacă lucrurile nu se vor modifica în documente, Compania de Apă va rămâne pentru totdeauna familiei Tescaru și acoliților. Ne luptăm să recuperăm această companie pentru că așa este bine pentru toți buzoienii. Trebuie să vedem ce se poate face pentru că apa este în continuare și scumpă, dar și proastă", a adăugat Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel