Constantin Toma (PSD): Piedone, un „viitor loser“ la Primăria Capitalei. Mai bine nu și-ar sacrifica nici fiul

 Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a vorbit despre șansele lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

Marți după amiază, la Antena 3 CNN, la emisiunea Decisiv, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, într-o intervenție telefonică, a făcut o radiografie a șanselor lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, după ce PSD și PNL au decis să meargă separat cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

„Nu este un blat. Domnului Piedone i s-a tras preșul de sub picioare. În condițiile în care într-un sondaj se arăta că cei mai mulți dintre PSD-iști votează cu Piedone și cei mai mulți dintre liberali votează cu Nicușor Dan, evident că Piedone este acum deja un perdant anunțat, un loser anunțat. Omul nu are cum să mai câștige în acest moment. E părerea mea“, a spus Constantin Toma.

CITEȘTE ȘI       -      „Nu te băga, îți vei rupe picioarele”. Burduja: Mi-am reamintit de ce am revenit în România acum nouă ani

„Este un loser (n.r. pierzător)?“, a insistat jurnalista Gina Vacariu.

„Da, un viitor perdant“, a spus primarul din Buzău.

„Și cine câștigă, domnule primar?“, a insistat jurnalista.

„E o luptă foarte strânsă între Gabi Firea și Nicușor Dan“, a răspuns Constantin Toma.

„Sperați, domnule primar, ca Piedone să se retragă din această cursă?“, a mai întrebat jurnalista.

CITEȘTE ȘI        -        Klaus Iohannis, prima reacție după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: Nu este un mare succes al coaliției. Obiectivul a fost atins

„Cred că dacă își face bine socoteala, cel mai bine pentru dumnealui ar fi să rămână primar la Sectorul 5. Să nu-și sacrifice nici băiatul“, a mai zis primarul Toma.

Având în vedere că Piedone deja și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, Constantin Toma a punctat: „Să fie sănătos, nu va mai fi primar în următorii patru ani nici la Capitală, nici la Sectorul 5. Bucureștiul se vede bine și de la Buzău“.

CITEȘTE ȘI        -        Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu: Este cea mai bună alegere! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel