Constanţa: Un mort şi un rănit, după ce un autoturism s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui

Ambulanță
Ambulanță

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, după ce un autoturism s-a răsturnat duminică, pe Autostrada Soarelui, în apropierea localităţii Feteşti, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa.

Conform sursei citate, după răsturnarea maşinii, o persoană a fost proiectată pe carosabil, încercările cadrelor medicale de a o resuscita fiind zadarnice. Cea de a doua victimă a accidentului rutier a fost transportată, în stare de conştienţă, la Spitalul din Feteşti.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că autoturismul circula pe banda a doua de mers, către Constanţa, iar şoferul a pierdut controlul direcţiei, a intrat cu maşina în parapetul despărţitor şi s-a răsturnat. În urma celor petrecute, pasagera de pe locul din dreapta-faţă a murit, iar conducătorul auto a fost rănit.

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la km 157, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, pe sensul spre litoral. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru preluarea unei victime, traficul fiind întrerupt pentru aproximativ 15 minute, până la decolarea aeronavei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel