Constanța: Controlorii din autobuze, dotați cu camere VIDEO

Controlori-RATB-FOTO-evz_ro_
Controlori-RATB-FOTO-evz_ro_

Controlorii de autobuze din Constanța vor fi dotați cu camere de supraveghere. Astfel, toată acțiunea de control al biletelor va fi înregistrată atât audio cât și video. 

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, începând cu data de 01.02.2018, acțiunile de control a biletelor sau abonamentelor se vor face de către controlori dotați cu aparatură de înregistrare audio și video.

Această măsură a fost luată pentru evitarea erorilor, pentru reducerea numărului de contestații și pentru a stabili și menține decența abordării organelor de control. Toate înregistrările vor fi stocate, ulterior putând fi folosite în instanță.

De asemenea, acțiunile de control vor avea loc zilnic, pe toate liniile.

Decizie unică în România 

Decizia de dotare a controlorilor cu camere de supraveghere este una unică în România. Amenziile pentru călătorii frauduloși ajung în Constanța și la 200 de lei.

În mediul online au circulat de-a lungul timpului numeroase scandaluri între persoane prinse fără legitimație de transport și controlori. Disputele au pornit de cele mai multe ori de la faptul că anumiți călători invocau modul rapid în care li s-a solicitat biletul, deși ei abia au reușit să se urce în mijlocul de transport. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel