Consolidarea unei noi ere a productivității personale cu Windows 10 October 2018 update și noi experiențe Office 365

Microsoft a prezentat viziunea companiei pentru o nouă eră a productivității personle, a lansat Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 și Surface Headphones și a anunțat disponibilitatea Windows 10 October 2018 update, precum și noile experiențe oferite de Office 365.

Pe măsură ce avansăm în misiunea companiei de a sprijini fiecare persoană și organizație de pe planetă să realizeze mai mult, ne concentrăm în mai mare măsură asupra susținerii oamenilor în munca și viața lor personală. Furnizarea de instrumente care să faciliteze experiențele importante din viața noastră este mai importantă ca oricând, având în vedere că mulți dintre noi avem un stil de viață digital care ne oferă mai multe oportunități, însă necesită și mai mult timp.

Fie că jonglați între carieră și familie, că sunteți pilonul principal al unei familii sau sunteți în proces de a vă dezvolta profesional sau personal, cea mai mare nevoie pe care o aveți este pur și simplu cea legată de timp și de disponibilitatea instrumentelor necesare pentru a face ceea ce contează cel mai mult pentru dvs.

Stilul nostru de viață digital

Densitatea de inovații din ultimul deceniu a schimbat fundamental modul în care ne trăim viețile. Mai mult decât oricând, trecem cu ușurință de la muncă la viața personală, tehnologia fiind în permanență cu noi. Această schimbare în stilul de viață se concentrează în jurul a trei dinamici principale:

• Munca și viața personală se întrepătrund, ceea ce duce la un sentiment de „prezență continuă". Tehnologia ne-a permis să îndeplinim constant, în orice clipă și oriunde ne-am afla, sarcini de lucru sau personale, iar mulți dintre noi nu reușesc să găsească echilibrul corect, în ciuda tuturor beneficiilor pe care aceasta ni le aduce.

• Bătălia constantă care se dă pentru atenția noastră face dificilă concentrarea și abilitatea noastră de a fi productivi. Ne verificăm telefoanele de la 150 până la 1000 de ori pe zi, petrecând 3-6 ore zilnic în fața ecranelor. Unele dintre aplicațiile și serviciile pe care le folosim sunt concepute pentru a ne atrage atenția și pentru a ne exploata datele personale, ca la final să constatăm că mai mult ne consumă timp, în loc să ni-l economisească.

• În cele din urmă, există o dorință tot mai mare de a găsi sensul și scopul în munca și viața noastră. Observăm că succesul se redefinește peste tot în jurul nostru. Mulți dintre noi ne percepem cariera mai puțin ca pe o scară și mai mult ca pe o rețea în care putem să ne dezvoltăm în urma unor noi experiențe și să ne urmăm pasiunile. Vedem astfel cum se dezvoltă așa numita "gig economy", numărul joburilor secundare și succesul companiilor care se străduiesc să contribuie la lumea din jurul lor.

Consolidarea unei noi ere a productivității personale

Credem că Microsoft poate ajuta în gestionarea acestui stil de viață digital prin furnizarea unei tehnologii care reușește cu preponderență să ajute utilizatorii în activitățile zilnice și nu să îi distragă. Concentrându-ne pe zona unde forța și pasiunea noastră sunt cele mai puternice, consolidăm o nouă eră a productivității personale nu doar la locul de muncă, ci și în modul în care oamenii prezentului trăiesc, studiază și își petrec timpul liber. Dorim să redăm oamenilor mai mult timp personal, cu experiențe care să îi ajute în toate situațiile uzuale și pe toate dispozitivele. Această călătorie începe astăzi, cu anunțuri din patru arii.

1. În lumea de astăzi, cu atât de multe dispozitive, ar trebui să puteți alege telefonul și laptopul dorite din cele mai bune game existente. Cu funcții precum Your Phone și Windows Timeline, puteți trece fără probleme de la un dispozitiv la altul și puteți crea o experiență unificată între dispozitivele iOS, Android și PC-ul dvs.. Indiferent unde vă aflați, ce dispozitiv folosiți sau unde se află datele dvs., ar trebui să puteți fi întotdeauna eficienți.

2. Deoarece nimic nu este mai valoros decât timpul dvs., vă vom ajuta să vă organizați întreaga viață folosind puterea unică a Outlook-ului și a calendarului, pentru că știm ce înseamnă timpul petrecut la locul de muncă. De asemenea, integrăm aplicațiile To-Do cu Skype and Outlook.com, pentru a vă ajuta să vă gestionați timpul mai ușor ca oricând.

3. Grija securității datelor și a identității dvs. digitale poate să ne fie transferată nouă ca să puteți fi cu adevărat prezenți la cina cu familia, fără să vă fie distrasă atenția. Soluția noastră de securitate enterprise-class Intelligent Security Graph și cea de învățare automatizată garantează siguranța identității, a datelor și a persoanelor care contează cel mai mult pentru dvs., cu funcții precum Family Safety din Microsoft Launcher.

4. În cele din urmă, vă vom permite să dați frâu liber creativității, iar momentele cele mai bune sunt atunci când lucrăm și colaborăm cu alții. Într-o lume dominată de consum, vom folosi puterea inteligenței artificiale (AI), inovațiile din dispozitivele noastre, cum ar fi Surface Pen și Dial, și funcții Office 365 cum sunt Inking în PowerPoint și Word, Animațiile 3D integrate, precum și instrumentele noastre de colaborare, pentru a da frâu liber creativității în moduri complet noi.

Aceste experiențe sunt posibile datorită noilor inovații din Office 365 și actualizării Windows 10 October 2018 Update , care este disponibilă astăzi.

Cu noile dispozitive Surface, Windows 10 și Office 365, începem călătoria noastră în această nouă eră a productivității personale. Recunoaștem oportunitatea incredibilă și responsabilitatea noastră în calitate de companie din domeniul tehnologiei, de a vă ajuta să extrageți cât mai multe beneficii din stilul dvs. de viață digital.

Anunțuri Windows 10 & Office 365:

Aplicația Your Phone

Întreruperea unei iterații pe computerul dvs. pentru a răspunde la un SMS sau la o notificare de pe telefon vă poate întrerupe concentrarea și fluxul de lucru. Aplicația Your Phone oferă acces instant la SMS-urile și fotografiile de pe telefonul Android direct pe PC, permițându-vă să fiți eficient și să vă mențineți concentrarea.

Windows Timeline pe telefon

Pe măsură ce trecem de la sarcinile de lucru la cele personale pe PC-urile și telefoanele noastre pe parcursul unei zile, este din ce în ce mai dificil să găsim pe dispozitive fișiere, documente sau pagini web. Funcția Windows Timeline este disponibilă pe PC-urile Windows 10 din luna aprilie, iar acum am adus-o și pe telefonul dvs. iPhone sau Android, permițându-vă accesați un istoric în care să găsiți fișierele și site-urile web pe care le-ați utilizat recent pe aceste dispozitive.

Integrare Outlook/To-Do cu Outlook.com & Skype

Este simplu să redactați o listă lungă de sarcini, dar e mult mai dificil să găsiți timp pentru a finaliza fiecare sarcină. Cu aplicația To-Do integrată acum cu Outlook.com, puteți include cu ușurință o sarcină într-un slot liber din calendar și fixa un timp pentru a o realiza. Dacă primiți un e-mail care are o sarcină asociată, puteți să o includeți și pe aceasta în To-Do pentru a crea automat o nouă sarcină, obținând astfel un plus de organizare și continuitate.

În Skype, selectați mesajul și atingeți "Creați o sarcină" pentru a deschide panoul de activități. De aici, puteți adăuga, edita și șterge sarcini. Sarcinile vor fi salvate și disponibile în Skype sau în aplicația To-Do.

Family Safety pentru Microsoft Launcher

Cu aplicația Microsoft Launcher instalată pe dispozitivele Android ale membrilor familiei și cu o setare de conturi de familie Microsoft, părinții pot fi la curent cu locația copiilor lor. În plus, părinții pot accesa activitatea copiilor în aplicații pe dispozitivul lor Android; astfel, aceștia pot vedea numele aplicațiilor accesate și timpul petrecut pe fiecare aplicație. Cu Xbox One sau cu un PC Windows 10 instalat în portalul de familie, puteți să vizualizați pe aceste dispozitive, prin intermediul Microsoft Launcher, activitățile lor.

Inking în PowerPoint

Am introdus AI în Microsoft Office din două motive: pentru a ușura sarcinile de zi cu zi și pentru a face conținutul dvs. mai atractiv. Datorită actualizărilor de astăzi, puteți crea și da viață unor idei mai ușor, utilizând doar stiloul digital și dispozitivul cu funcție de atingere:

• O listă scrisă cu creionul digital se va transforma într-un text perfect formatat.

• Dacă desenați o diagramă sau o schemă, puteți desena atât cuvinte, cât și forme, iar PowerPoint le va transforma în text și în forme trasate rapid dintr-o singură mișcare.

• Sau puteți lăsa motorul nostru inteligent de design să lucreze pentru dvs.. Pur și simplu începeți cu o filă albă, proiectați slide-ul cu creionul digital, iar Designer va folosi AI pentru a vă recomanda slide-uri dintre care să alegeți.

Inking în Word

Cu o noua funcție inteligentă din Ink Editor puteți să adăugați un cuvânt, să despărțiți cuvinte sau să adăugați rânduri noi în document, fără să atingeți tastatura. Acum puteți edita un document Word de la început până la sfârșit folosind stiloul dvs. digital și dispozitivul cu funcție de atingere.

Animații 3D integrate

În aplicațiile PowerPoint și Word, mișcările animate dinamic sunt acum integrate în obiecte 3D, facilitând utilizarea 3D și cea a animației pentru a vă aduce proiectele la viață. Pentru mai multe informații despre modul în care realizăm produse remarcabile, vă rugăm să citiți blogul lui Panos Panay, Chief Product Officer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel