Consilier guvernamental: Adevărul despre "Jos Ponta"

foto: Facebook Radio Guerrilla
foto: Facebook Radio Guerrilla

Consilierul guvernamental Mirel Palada a scris, pe blogul său, ce înseamnă "Jos Ponta", pe înțelesul celor care vor și care nu vor să înțeleagă. 

Consilierul guvernamental amintește că acum un an, unii oameni l-au votat pe Klaus Iohannis președintele României, oameni care s-au dovedit a fi mai mulți decât cei care-l voiau pe Victor Ponta. Mirel Palada scrie despre susținătorii lui Klaus Iohannis că au următoarele caracteristici: "A micuț: sînt de regulă mai tineri, mai frumoși și mai sălbateci. Și b micuț: îl urăsc pe Ponta cu toată sinceritatea tinereții lor de frumoși anti-comuniști, anti-sovietici, anti-chinezi, anti-pesediști". Consilierul de stat adaugă că votanții lui Iohannis au votat, în realitate, împotriva lui Victor Ponta, pentru că "nu le place de fața lui, că-l consideră un comunist kaghebist care vinde țara la ruși și la chinezi, că e produsul acelui partid nasol care e yuk și cîh și nașpa și nasol, adică al PSD-ului, din toate aceste motive și probabil și datorită faptului că n-are bască, nu le place de el". 

[citeste si]         

Mirel Palada susține că oamenii care l-au votat pe Klaus Iohannis, nu îl suferă pe Victor Ponta, îl urăsc, îl disprețuiesc și-și doresc să pice. Însă, subliniază el, Victor Ponta a rezistat politic, "drept pentru care e jale mare".

"Drept pentru care tristul accident din clubul Colectiv, mai ales datorită faptului că acolo au murit îndeosebi oameni tineri, i-a făcut pe toți cei anti-Ponta să descopere un motiv nemaipomenit de fabulos să își strige din nou dorința neîndeplinită de un an de zile: Jos Ponta! Nu e doar o strigătură civică. Nu este doar despre morți și despre furia la adresa nedreptății morții acelor tineri nevinovați, care voiau doar să asculte rock. E și o strigătură politică, născută din exasperarea faptului că au votat împotriva lui Ponta și totuși dorința lor nu se întîmplă. De-aia se strigă în seara asta Jos Ponta. Nu numai de-aia. Nu sînt atît de pătimaș politic ori de naiv încît să nu accept că principalul motiv este, totuși, indignarea la adresa felului în care au murit niște tineri nevinovați. Dar și de aia se strigă. E un pretext nemaipomenit pentru trezirea din amorțire a unor nemulțumiri latente, de ordin strict politic, a unor neîmpliniri și frustrări de tip "n-are bască, de ce nu pică?". Dumnezeu să-i odihnească pe cei morți, să ajute să fie pedepsiți cei vinovați și să dea înțelepciune celor vii să înțeleagă ce se întîmplă în mintea lor cea plină de emoții și de neîmpliniri", a scris consilierul guvernamental. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel