Congresul politistilor, contestat. Validarea, în instanță

Prin zvonuri și postări pe pagini de socializare fosta conducere a Sindicatului Național al Agenților de Poliție încercă să răstoarne decizile adoptate la ultimul congres din decembrie 2018, deși instanța încă nu s-a pronunțat.

"Ca urmare a zvonurilor și a unor postări asumate de către diverse sindicate ori persoane cu frustrări mărunte, doresc să transmit membrilor SNAP și instituțiilor cu care colaborăm, următoarele:

Congresul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, organizat în 2017 de către fostul președinte Diugu Adran, a fost viciat de ma multe “omisiuni” în încrisurile care cuprindeau hotărârile votate în cadrul lucrărilor congresului. "Omisiunile" au fost săvârșite deliberat, tocmai ca instanța să fie indusă în eroare și implicit, consecința să fie invalidarea respectivului congres.

Cel mai important aspect este faptul că pe rolul instanți se află validarea Congresului desfășurat în anul 2018, congres care nu îl cuprinde pe fostul președinte în nici una dintre funcțiile de conducere ale SNAP.

Așadar, până la pronunțarea instanței asura ultimei conduceri votate în cadrul ultimului congres, probabil că veți asista la multe diversiuni cu scopul de a influența, atât instanța, cât și pe cei care nu sunt informați cu privire la cele real petrecute.

Vă rog să nu dați curs niciunei acțiuni de destabilizare și să rămânem uniți ca și până acum pentru că, vă veți convinge SNAP scrie istorie!", se arată într-un comunicat al sindicatului polițiștilor.

Vezi și: Congres Extraordinar SNAP. Iulian Surugiu, mesaj pentru viitorii lideri ai agenților de poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel