CONGRES PNL. Ludovic Orban dezminte zvonurile

Ludovic Orban / Foto gov.ro
Ludovic Orban / Foto gov.ro

Ludovic Orban a vorbit, luni, 17 mai, despre Congresul PNL. 

„Am discutat și despre Congres. Am spus ceea ce spun din ianuarie! Și anume că, atunci când condițiile epidemiologice ne vor permite, vom demara procesul de alegeri în interiorul PNL”, a zis, luni, Ludovic Orban, președintele PNL.

„Congresul PNL, conform prevederilor statutare pe care le avem, nu înseamnă doar alegeri la nivel național. Alegerile la nivel național sunt precedate de conferințe, alegeri în fiecare localitate, în fiecare organizație locală, urmate de conferințe de alegeri în fiecare județ și abia la capatul procesului urmează să se deruleze Congresul”, a spus Ludovic Orban.

Amintim că Ludovic Orban a anunţat că va candida pentru un nou mandat la alegerile interne din acest an, „cu o carte de vizită care este un argument puternic în faţa colegilor de partid”.

„Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei şi care este practic un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor mei cu un proiect pe următorii patru ani de zile, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ceea ce a promis”, a declarat, sâmbătă, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău.

„Congresul înseamnă alegeri în tot partidul, la toate nivelele. Peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot în urma conferinţelor la nivel local, judeţean şi ulterior în urma congresului”, precizase liderul PNL.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, deranjat de jandarmii veniți pe terase: Eram cu familia

Luni, Ludovic Orban a vorbit despre întâlnirea care trebuia să aibă loc între premierul Florin Cîţu şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. „Aceasta este o discuţie a premierului care a anunţat că va avea o discuţie cu preşedintele PSD. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu cred că Planul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare este rodul unei consultări ample care a fost făcută în societatea românească”, a zis Ludovic Orban. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel