Confruntare între Trump și guvernatorul Georgiei: „Ce ascundeți?“

Donald Trump
Donald Trump

Președintele în exercițiu al Statelor Unite a intrat într-o dispută cu Brian Kemp, guvernatorul statului Georgia. Problemele sunt legate de veridicitatea alegerilor.

Guvernatorul Georgiei, Brian Kemp, reprezentant al Partidului Republican, a respins cererile președintelui Trump de „verificare a semnăturilor”, în încercarea de a răsturna rezultatele alegerilor privind funcția de președinte. Guvernatorul a spus că a solicitat un astfel de audit de trei ori.

„Așa cum i-am spus președintelui în această dimineață, am solicitat public un audit al semnăturii de trei ori pentru a restabili încrederea în procesul nostru electoral și pentru a mă asigura că doar voturile legale sunt numărate în Georgia", a spus Brian Kemp.

Trump, replică furibundă

Ulterior declarației guvernatorului, Donald Trump a oferit o reacție: "Dar nu ați cerut niciodată verificarea semnăturii! Oamenii dumneavoastră refuză să facă ceea ce le cereți. Ce ascund aceștia? Cereți imediat o sesiune specială a legislativului. Puteți face acest lucru cu ușurință", informează FoxNews.

Vineri, Campania Trump 2020 a intentat un alt proces în Georgia, solicitând instanțelor de stat „să dispună organizarea de noi alegeri în cursa prezidențială”, invocând „zeci de mii de voturi ilegale” (mai multe detalii AICI).

VEZI ȘI: Donald Trump face PRESIUNI: „Voi câștiga cu ușurință și rapiditate“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel