Donald Trump NU acceptă înfrângerea. Un nou proces în Georgia

Din cauza multor suspiciuni de fraudă ale alegerilor din Statele Unite ale Americii, Donald Trump a intentat un nou proces care contestă rezultatul alegerilor din Georgia.

Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, alături de un votant republican, au depus un nou proces în care au contestat rezultatul alegerilor de luna trecută, acuzând incidente în procesul electoral în care legile alegerilor din Georgia au fost încălcate „de mii” de ori.

„Datorită abaterilor sistemice semnificative, a fraudei și a altor nereguli care au apărut în timpul procesului electoral, au fost exprimate, numărate și incluse în tabelele din alegerile contestate pentru biroul președintelui Statelor Unite, mii de voturi ilegale", se arată în textul depus de președinte. De asemenea, Trump și alegătorul republican susțin că oficialii electorali din ținutul Fulton au mințit observatorii republicani ai sondajului la ora 22:00 spunându-le că au terminat munca pentru ziua respectivă.

Secretarul de stat Brad Raffensperger a declarat că înregistrarea video a presupusului incident nu arată fraude electorale și buletinele de vot au fost păstrate în locurile corespunzătoare. În același timp, republicanul Gabriel Sterling, managerul de implementare a sistemului de vot pentru Georgia, a publicat pe Twitter modul în care anchetatorii secretarului de stat pentru alegeri au urmărit întregul videoclip și au concluzionat că „arată procesarea normală a buletinelor de vot”, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel