Conflict pe stradă în Constanța. Un om a murit, alți doi sunt răniți

Conflict pe stradă în Constanța. Un om a murit, alți doi sunt răniți / Foto: Captură video Realitatea Plus
Conflict pe stradă în Constanța. Un om a murit, alți doi sunt răniți / Foto: Captură video Realitatea Plus

Un om a murit, iar alți doi sunt răniți, în urma unui conflict pe o stradă din Constanța.

Un bărbat a murit, iar alţi doi au ajuns la spital cu răni în urma unui scandal iscat în comuna Cogealac, între un un grup de tulceni şi un altul de constănţeni, transmite Agerpres. Potrivit anchetatorilor, cinci persoane au fost reţinute şi sunt audiate în prezent, unul dintre bărbaţii implicaţi în altercaţie, fiind căutat de poliţişti.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a informat, marţi, că autorităţile au fost alertate luni seara despre conflictul de la Cogealac, petrecut pe stradă, la faţa locului deplasându-se trei ambulanţe ale SAJ şi un echipaj SMURD.

Ce s-a întâmplat



Unul dintre bărbaţi a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decesul acestuia, iar alte două persoane au fost transportate la spital, cu un traumatism cranio-cerebral, respectiv traumatism toracic.

Conform procurorilor, şase persoane din judeţul Tulcea au ajuns luni seara la Cogealac pentru a se întâlni cu câteva persoane din localitatea constănţeană, indivizii luându-se în cele din urmă la bătaie. Când tulcenii au vrut să urce în maşina lor pentru a pleca, unul dintre ei a fost lovit cu o piatră în cap, acesta fiind bărbatul care a decedat. Persoana căutată de poliţişti este unul dintre tulceni. 

Incident grav și în Craiova. Un adolescent a fost înjunghiat de un alt minor

Un incident grav a avut loc și în Craiova, județul Dolj. Un adolescent în vârstă de 14 ani este căutat de poliţişti după ce a înjunghiat un alt băiat, scrie realitateadecraiova.net. Potrivit poliţiştilor, băiatul ar fost înjunghiat în umărul stâng. Victima se află internată în spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit ca minorul, în această după-amiază, în timp ce se afla în zona sălii polivalente, din Craiova, ar fi fost înțepat, în zona omoplatului stâng cu un obiect tăietor-înțepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcție necunoscută. Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Dolj.

Bărbat din Iași, omorât în bătaie în centrul orașului. Trupul, abandonat în stradă. Unul dintre suspecți a fost prins cu focuri de armă

O crimă tulburătoare a avut loc pe 9 iunie în centrul Iașiului. Un bărbat a fost bătut și lăsat să zacă pe stradă, după ce ar fi înjurat mai mulți tineri, transmite Realitatea Plus. Un localnic l-a găsit pe bărbat în fața porții și a sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putu face nimic pentru a-l salva. Principalul suspect a fost prins la scurt timp de către oamenii legii, cu focuri de armă.

Sirenele de poliție s-au auzit toată noaptea în Municipiul Iași. Oamenii legii căutau mai mulți suspecți, după ce au verificat apropiații victimei. printre bănuiții crimei se află și tânărul de 19 ani reținut care a fost adus pentru reconstituire. Potrivit unor martori, mai mulți tineri s-au adunat în fața unui bar, iar victima a trecut pe lângă ei și a fost lovit de un individ, apoi au sărit cu toții la bătaie. Cel mai probabil victima și agresorii se cunoșteau. trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz și încearcă să îi găsească și pe ceilalți tineri prezenți la scandal. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel