Bărbat din Iași, omorât în bătaie în centrul orașului. Trupul, abandonat în stradă. Unul dintre suspecți a fost prins cu focuri de armă

Bărbat din Iași, omorât în bătaie în centrul orașului. Trupul, abandonat în stradă. Unul dintre suspecți a fost prins cu focuri de armă / Foto: Captură video Realitatea Plus
Bărbat din Iași, omorât în bătaie în centrul orașului. Trupul, abandonat în stradă. Unul dintre suspecți a fost prins cu focuri de armă / Foto: Captură video Realitatea Plus

O crimă oribilă a avut loc în Iași. 

O crimă tulburătoare a avut loc noaptea trecută în centrul Iașiului. Un bărbat a fost bătut și lăsat să zacă pe stradă, după ce ar fi înjurat mai mulți tineri, transmite Realitatea Plus. Un localnic l-a găsit pe bărbat în fața porții și a sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putu face nimic pentru a-l salva. Principalul suspect a fost prins la scurt timp de către oamenii legii, cu focuri de armă.

Sirenele de poliție s-au auzit toată noaptea în Municipiul Iași. Oamenii legii căutau mai mulți suspecți, după ce au verificat apropiații victimei. printre bănuiții crimei se află și tânărul de 19 ani reținut care a fost adus pentru reconstituire. Potrivit unor martori, mai mulți tineri s-au adunat în fața unui bar, iar victima a trecut pe lângă ei și a fost lovit de un individ, apoi au sărit cu toții la bătaie. Cel mai probabil victima și agresorii se cunoșteau. trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz și încearcă să îi găsească și pe ceilalți tineri prezenți la scandal.

Corpul unui bărbat mort în luna mai, găsit în Petrila. Doi tineri sunt suspectaţi de crimă

Cadavrul unui bărbat care a murit la sfârșitul lunii mai a fost descoperit într-o locuință din orașul Petrila. Anchetatorii au stabilit că moartea bărbatului a fost violentă și audiază doi tineri.

Potrivit IPJ Hunedoara, sâmbătă, în jurul orei 21.15, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință, posibil de mai multe zile.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de omor.

„În urma activităților investigative, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022 (cauza decesului fiind violentă - lovire cu corp dur). Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiți de comiterea faptei, au fost prezentați în această dimineață magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea audierii și a luării măsurilor legale. Investigațiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenței, de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, au precizat polițiștii, conform Mediafax. Vezi mai mult AICI.

Marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, care ar fi comis dubla crimă din Iași, ar fi fost drogat în acele momente. Pe ce se bazează anchetatorii

Dovezile principale pe care procurorii ieşeni se bazează pentru a-l trimite după gratii pe viaţă pe studentul marocan Ahmed Sami el Bourkadi sunt petele de sânge ale lui găsite pe un maiou al lui Youssef Ajniyah, dar şi pe un sutien al iubitei lui, Vanessa Burlacu.

Cei doi au fost găsiţi morţi la mijlocul lunii decembrie, într-un imobil din zona Moara de Vânt, în complexul Roua: el avea 17 lovituri de cuţit pe corp, iar ea 33. Curios este că procurorii spun că ucigaşul, el Bourkadi, dar şi victima sa, Youssef Ajnyah, s-ar fi drogat cu protoxid de azot, un gaz ilariant folosit la umflarea baloanelor. Inhalarea acestui gaz, denumit printre tinerii de pe litoral “funny gas”, duce la halucinaţii. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel