Conflict în trafic. Monica Pop: ”Deci se poate! Bravo părinților”

Sebastian Florea / 17 aug 2018 / 20:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, a povestit o întâmplare recentă cu un șofer tânăr aflat ”într-o mașină scumpă”.

Cu toții am citit, în special pe paginile rețelelor de socializare, despre acei băieți de bani gata sau de tinerii care pur și simplu bravează pe șosea la volanul bolizilor lor, care costă sume cu multe zerouri, ale căror comportamente sunt, de multe ori, sub semnul întrebării.

Însă, medicul Monica Pop vine cu o povestioară, pusă de ea pe pagina sa de facebook, în care lucrurile au și o latură pozitivă:

Aseară, tîrziu, la volan. La un semafor, dintr-o masină scumpa, un băiat foarte tînăr imi face semn. Dau geamul jos si baiatul imi spune că am aprinse doar pozițiile. I-am mulțumit, iar el mi-a răspuns politicos "cu mare plăcere"! Deci, SE POATE! Pot fi bine crescutși și copiii" de bani gata"! Bravo, băiatule frumos, bravo părinți pentru cum l-ați educat!
Am scris asta pt că in trafic sînt multe conflicte, chiar si fizice, provocate adesea de unii care se cred atotputernici si care consideră ca-si pot permite orice!

Vezi și: Piele tânără și luminoasă. Secretul unui ten sănătosTe-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27