Conducerea MediaPro se dezice de oamenii lui Adrian Sârbu

Unsprezece persoane reținute. Prejudiciu de 1,5 milioane de euro. Conducerea MediaPro se dezice, în patru rânduri devastatoare, de oamenii lui Adrian Sârbu. 

"În contextul percheziţiilor recente, le oferim autorităţilor întregul nostru sprijin şi cooperarea noastră pe durata acestui demers. Aşa cum am demonstrat şi în aprilie, suntem preocupaţi să respectam legislaţia în vigoare şi să promovam cele mai bune practici, astfel că suntem transparenţi şi deschişi în faţa procedurilor autorităţilor.", arată comunicatul de presă al MediaPro, din urma celor 11 rețineri. 

La perchezițiile anterioare, din luna aprilie a anului curent, presa nișată pe informații din mass-media specula că actuala conducere, venită din decembrie 2013, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, ar fi fost cel care a furnizat documente procurorilor, după anchetele din contabilitatea internă. Aleksandras Cesnavicius a renunțat la colaborarea cu mai mulți apropiați ai lui Adrian Sârbu, din managementul de vârf al trustului PRO, dar și cu diverse firme care prestau servicii pentru Pro TV, prin contracte semnate pe vremea lui Adrian Sârbu.

VEZI aici acuzațiile aduse de procurori celor 11 reținuți: Percheziții la MediaPro. 11 persoane, REȚINUTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel