Condamnat la închisoare pentru 51 de apeluri false către poliție. Un om a fost ucis

Un bărbat din California a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a efectuat apeluri de urgență false către autoritățile din SUA, inclusiv unul care a condus poliția la un prezumptiv eveniment unde un bărbat din Kansas a fost ucis. Acesta din urmă se certa cu un prieten pe tema unui pariu între doi jucători online de Call of Duty, transmite The Guardian.

Judecătorul districtului american, Eric Melgren, la condamnat pe Tyler R Barriss, în vârstă de 26 de ani, după ce individul a pledat vinovat, în noiembrie, pentru un total de 51 de acuzații federale legate de apeluri false și amenințări.

Moartea lui Andrew Finch, în vârstă de 28 de ani, a atras atenția națională asupra practicii de a reclama "loviri", pentru a primi din partea autorităților sprijin și chiar o echipa SWAT care să descindă la adresă.

Autoritățile spun că au fost îndrumate la o adresă unde ar fi avut loc o răpire, dar acolo era în plină desfășurare o dispută verbală pe tema unui pariu pe un joc video Call of Duty.  

Barriss a recunoscut că a chemat poliția Wichita din Los Angeles la 28 decembrie 2017, pentru a raporta în mod fals o agresiune și o răpire la acea adresă din Wichita.

Unul dintre bărbații aflați în casă a deschis ușa. În acel moment a fost împușcat mortal de poliție.

Procuratura a comparat și alte cazuri similare de alarmare falsă și s-a constatat că multe erau apeluri de la Barriss implicând apeluri și amenințări similare pe care le-a făcut. Procurorii au cerut o sentință de 25 de ani, în timp ce apărarea a solicitat un termen de 20 de ani de închisoare.

Vezi și: Atac armat în SUA. Două persoane ucise şi alte două rănite la Seattle

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel