Condamnare Voiculescu. Lucia Hossu Longin: Este doar o înscenare

Lucia Hossu Longin
Lucia Hossu Longin

Lucia Hossu Longin a vorbit, la Antena 3, după condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul Telepatia la zece ani de închisoare. 

"Am văzut azi o justiţie care produce nu dreptate, aşa cum ar fi normal, ci nedreptate. O justiţie în care fiecare încalcă legea şi procesează atâtea abuzuri...un tribunal al poporului din vechea justiţie comunistă care are sentinţele deja date şi totul este doar o înscenare", a spus Lucia Hossu Longin.

"M-a îngrozit mai mult constatarea că Băsescu face ce vrea în această ţară, acum mai mult ca niciodată(...). A vrut răzbunare pentru domnul Dan Voiculescu, acum, în august, şi nu în septembrie când justiţia va funcţiona. A vrut să lovească în voi, Antenele, fiind ţinţa finală şi a lovit", a spus Lucia Hossu Longin, adăugând că este de acord cu iniţiativa lui Mircea Badea de a se plimba la Cotroceni şi la DNA.

"Eu invit Parlamentul României să facă ceva. E singura modalitate prin care cele 7 milioane de cetăţeni îşi pot recăpăta încrederea în puterea democraţiei. Să facă ceva pentru oprirea acestei avalanşe criminale, pentru că nu se va opri aici", a mai spus jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel