Concurentă de la "Insula Iubirii", violată în toaletă. Mărturie groaznică

Elena Stroe s-a făcut remarcată după ce a participat alături de iubitul ei, Sasha, în show-ul Temtation Island - Insula Iubirii, în cadrul celui de-al doilea sezon.

Elena Stroe, controversata concurentă de la Insula Iubirii, a mărturisit că, nu cu mult timp în urmă, fostul iubit o agresa frecvent. Timp de mai bine de un an, bruneta a trăit în teroare şi în ameninţări.

"Am avut o relație cu un bărbat timp de mai bine de un an şi jumătate. Acesta mă agresa şi, culmea, insista să îi fac un copil. A fost ca un drog pentru mine! A fost o relaţie toxică", a declarat Elena Stroe pentru SpyNews.

Un episod dramatic despre care ne-a vorbit Elena s-a petrecut la un botez la care cei doi au fost naşi: "Prima oară m-a bătut când eram la un botez. S-a sărutat cu o fată în faţa mea şi îmi cerea să îi facă poze. Am plecat afară. Mi-a băgat mâna în gât, m-a împins în gard şi s-a luat de mine de ce nu i-am făcut poze. M-a luat la palme. Am tolerat tot cam un an jumătate. A început să dea în mine după 2 luni jumate. Ăla a fost primul episod, dar nu şi singurul. Eu înainte nu eram vulcanică, eram sub papucul bărbatului. Pe parcurs am devenit mai vulcanică, mai repezită. După ce m.-a lovit afară, m-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins în toaleta, m-a violat, după ce mi-a spus să îmi refac machiajul şi să ne întoarcem la petrecere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel