Concert Roxette. Bilete, puse în vânzare

Biletele pentru concertul pe care trupa suedeză Roxette îl va susţine, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din Bucureşti au fost puse în vânzare miercuri, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

Începând de miercuri, fanii duoului Roxette îşi pot achiziţiona biletele pentru concertul de la Arenele Romane, având la dispoziţie mai multe categorii de preţ, care variază de la 145 de lei la 295 de lei.

CITEȘTE ȘI: Concert trupa Europe, reprogramat. Era anunţat pe 17 noiembrie, în Bucureşti

Biletele vor fi disponibile iniţial pe www.Myticket.ro, ulterior şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica şi librăria Mihai Eminescu.

Concertul pe care trupa Roxette îl va susţine în Capitală reprezintă cel de-al treilea show al duoului suedez în România, după o primă vizită la Bucureşti, în 2011, şi una la Cluj, în 2012.

Roxette va încheia luna aceasta cel mai recent turneu, pregătind însă, pentru prima jumătate a anului viitor, noi concerte în Australia şi Noua Zeelandă, dar şi o revenire în Europa. Noul turneu european marchează cea de-a 30-a aniversare a duoului suedez şi va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmând ca, o săptămâna mai târziu, trupa să concerteze în România. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate în 18 ţări.

"Este minunat să revii pe scenele internaţionale. Feedback-ul primit din partea publicului de-a lungul acestor ani este copleşitor şi abia aşteptăm să-i reîntâlnim. Abia aşteptam să te revedem, Europa!", au declarat membrii trupei Roxette.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel