Concert trupa Europe, reprogramat. Era anunţat pe 17 noiembrie, în Bucureşti

Concertul trupei Europe, anunţat iniţial pentru data de 17 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, a fost reprogramat.

Acesta va avea loc pe 11 iunie 2015, în acelaşi loc, informează organizatorii, vreaubilet.ro.

Modificarea apare ca urmare a reconfigurării schemei de concerte planificate pe teritoriul Europei de est, situaţie determinată de înregistrările pentru realizarea celui de-al zecelea material discografic, care va fi lansat în luna martie a anului viitor.

Potrivit unui comunicat, pe lângă lansarea noului album, producţia artistică din 2015 va fi conturată mult mai bine şi va include toate hiturile, precum şi melodii în primă audiţie.

Posesorii biletelor achiziţionate la preţ redus vor putea profita în continuare de acest privilegiu, având posibilitatea să le păstreze pentru concertul care va avea loc pe 11 iunie, la Sala Palatului.

Totodata, persoanele care vor dori să-şi recupereze contravaloarea biletelor se pot adresa agenţiilor sau punctelor de vânzare de unde au fost cumpărate, începând din 17 noiembrie.

În cei peste 30 de ani de la debut, trupa Europe s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hituri care au înregistrat vânzări însemnate şi au atras după sine premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", apărut în anul 1986, vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel