Concert Depeche Mode: Vezi cum va fi vremea și ce măsuri trebuie respectate

depeche
depeche

Pentru miercuri seara, data la care trupa britanică Depeche Mode va concerta pe Arena Națională, meteorologii anunță o vreme frumoasă. Dacă în cursul zilei, mercurul termometrelor va urca spre 25-26 de grade, la ora începerii concertului, temperatura va fi în jurde 17 grade. În București nu va ploua. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu orele 17,00. Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea la Arena Națională.

Pentru miercuri, în Capitală temperetaturile vor fi plăcute și nu va ploua, lucru important pentru fanii Depeche Mode care vor asista la concertul de pe Arena Națională. La orele 21,00, momentul în care trupa britanică își începe show-ul, temperatura va fi în jurul valorii de 17 grade Celsius.

Cum se face accesul pe stadion și în parcare

Parcarea va fi pusă la dispoziția spectatorilor, după orele 17,00, taxa fiind de 15 lei, dar numai însoțită de biletul de concert deja cumpărat. Accesul se va face prin bulevardul Basarabia, însă la plecare, pentru evitarea aglomeraţiei, ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducătorii auto vor fi îndrumaţi către un alt traseu, respectiv ruta strada Şerbănica Vasile – strada Cernăuţi, cu ieşire în bulevardul Chişinău. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, 1.250 în total.

 Accesul publicului la concert se va face de la ora 17.00, iar programul va începe în jurul orei 19.45, cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode.

Miercuri, pentru întîrziați vor funcţiona casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10.00 şi 21.00. Biletele mai pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 145 şi 320 de lei, singurele locuri rămase disponibile fiind în tribune şi peluză, anunță organizatorii.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

 Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici la eveniment, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel