Concert de Crăciun “Bulgărași de veste bună”. Eveniment caritabil

Teatrul Elisabeta, Compania “Dan Puric” și Asociația PRO VITA organizează concertul tradițional de colinde dedicat strângerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului și Valea Screzii. 

Spectacolul se va desfășura la Teatrul Elisabeta în ziua de 13 decembrie, la orele 19.00. Gazda spectacolului va fi actorul și regizorul Dan Puric. Concertul va fi susținut de corul de copii de la Valea Plopului.

Valea Plopului și Valea Screzii sunt localități cunoscute în România grație activității părintelui Nicolae Tănase care, de peste două decenii, adăpostește și are grijă de copii abandonați, de copii ai străzii, de tineri alungați din orfelinate, de gravide și mame alungate de familiile lor.

Chiar dacă în așezămintele de la Valea Plopului și Valea Screzii se muncește și se produc bunuri în ateliere, este necesar sprijinul tuturor pentru ca acești copii și tineri să beneficieze de un trai decent și de accesul la educație.

Aveți posibilitatea să deveniți parteneri, participând la Spectacolul de Colinde, din 13 decembrie, unde puteți cumpăra bilete sau puteți face donații directe.

Preț bilet: 40 lei/ 50 lei/ 60 lei. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați centrului de la Valea Plopului și Valea Screzii.

Donațiile se pot face și în conturile de mai jos:

Titular cont: Asociația ProVita

Cod Fiscal: 7250977

LEI: RO98BPOS304027131515ROL01

EUR: RO65BPOS304027131515EUR01

USD: RO12BPOS304027131515USD01

Banca: Banc Post   -  Valenii de Munte

SWIFT: BPOSROBU

Evenimentul se va transmite live pe internet la www.radiolynx.ro și www.companiadanpuric.ro.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy