Urmărește emisiunea live


Complot pentru ASASINAREA președintelui. Declarații incredibile

Preşedinta Argentinei, Cristina Fernandez de Kirchner, a sugerat că Statele Unite ar putea susţine un complot pentru înlăturarea sa de la putere şi chiar asasinarea sa.

"Dacă mi se va întâmpla ceva, nu vă uitaţi spre Orientul Mijlociu, ci priviţi spre Nord", a declarat Cristina Fernandez de Kirchner, marţi seara, într-un discurs televizat. A făcut aluzie la un presupus complot organizat de bancheri şi oameni de afaceri locali, "cu ajutor străin", scrie The Guardian.

Cătălin Striblea: Ilie Năstase și Mădălin Voicu, o șmecherie. Robert Turcescu devine interesant

Acuzaţiile sale intervin în contextul unei deteriorări a relaţiilor deja tensionate dintre Argentina şi Statele Unite, după ce Argentina a intrat în incapacitate de plată în august. Fernandez îşi încheie cel de-al doilea mandat anul viitor şi nu mai poate candida din nou, dar este posibil ca fiul său, Maximo Kirchner, să candideze. Elisa Carrio, candidatul opoziţiei de centru, susține că președinta Argentinei este "lipsită de orice contact cu realitatea". Sănătatea mentală a preşedintei argentiniene a mai fost pusă sub semnul întrebării, anterior, de Hillary Clinton, în 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel