Cătălin Striblea: Ilie Năstase și Mădălin Voicu, o șmecherie. Robert Turcescu devine interesant

Catalin-Striblea-Facebook
Catalin-Striblea-Facebook

Jurnalistul Cătălin Striblea vede suspectă înțelegerea dintre politicieni în cazul lui Robert Turcescu, în ceea ce privește dezvăluirea jurnalistului că a fost ofițer acoperit. 

"În ceea ce priveşte decizia privind declaraţiile jurnalistului, nu ne-am sesizat din oficiu, întrucât am apreciat că acele împrejurări nu sunt de natură să constituie infracţiuni", a declarat procurorul general al României, Tiberiu Nițu.

SPP-istul lui Traian Băsescu, protecția Elenei Udrea, la DNA. "Eu respect regulile" 

Cătălin Striblea scris, pe blogul său, că "Ilie Năstase și Mădălin Voicu au făcut o șmecherie. Că l-au rugat pe Tiberiu Nițu să vadă de problemă, dar că de fapt ce au făcut ei este apă de ploaie. Și că Robert Turcescu, orice ar fi făcut, nu încalcă siguranța națională. La fel, ministrul apărării, Mircea Dușa a fost mut ca un pește pe subiect. Întrebat direct, a răspuns ceva despre profesionalismul militarilor. Iar Meleșcanu a lansat câteva supoziții complet nelămuritoare. Per ansamblu, toată lumea a minimalizat spusele lui Turcescu. Astfel încât orice ar dezvălui de acum înainte ar fi irelevant", a completat jurnalistul Cătălin Striblea. 

Cine și ce a pus la cale

El a concluzionat: "Concordia asta politică îmi dă însă de gândit, Când mai-marii noștri se pun de acord într-o chestiune mi se pare un pic suspect. Ori au dejucat rapid un plan al cuiva, ori ascund ceva. De asta mi-aș dori foarte tare să aflu cine și ce a pus la cale. Și cred că vom afla". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel