Coldea: Denunțătorii, audiați în locații conspirative (Antena 3)

Potrivit Antena 3, Florian Coldea a declarat comisiei parlamentare de control a SRI că denunțătorii erau audiați în locații conspirative, inclusiv în camere de hotel. Informația a fost comentată de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. 

Potrivit sursei citate, denunțurile erau semnate în fața unor procurori DNA și ai unor ofițeri ai SRI. Aceste fapte s-ar fi petrecut în vilele conspirative ale SRI, dar și în camere de hotel. Totodată, Florian Coldea ar fi motivat acestă modalitate de a obține denunțuri prin faptul că oamenilor le-ar fi fost frică să facă declarațiile la sediul DNA, pentru că ar fi putut fi filmați de televiziuni. 

"Dacă acest lucru se confirmă, dacă această declarație a fost dată în cadrul comisiei de control a SRI, este un lucru extrem de grav. Este un lucru ilegal. Sunt povești că oamenilor le era frică. Știți foarte bine, s-au luat astfel de denunțuri la aeroportul Otopeni, la salonul oficial. S-au luat denunțuri, cu oameni aduși prin spate în geamuri fumurii, la DNA. Implicarea ofițerilor SRI în astfel de activități de cercetare penală este ilegală și abuzivă. Și eu am cunoștință de cazuri care au participat la întâlniri cu denunțătorii în camere de hotel," a spus Daniel Dragomir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel