Colaj cu Răzvan Simion și Dani Oțil. Fanii au fost încântați

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Răzvan Simion și-a emoționat fanii din mediul online, după colajul publicat de 1 iunie, Ziua Copilului. 

Marți este o zi specială atât pentru adulți, cât și pentru toți copiii din România. Ziua Copilului aduce multă bucurie în sufletul tuturor, de la mic la mare, și este celebrată cum se cuvine.

Răzvan Simion a împărtășit cu fanii din mediul online un colaj cu fotografii din copilărie. În colaj se află el, dar și Dani Oțil. Cei doi sunt prieteni de mici, dar mai ales un exemplu demn de urmat pentru generațiile viitoare.

Iată imaginea publicată de Răzvan Simion pe contul de Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

Ziua Copilului este sărbătorită în România şi în alte aproximativ 50 de ţări la data de 1 iunie.

La data de 14 decembrie 1954, Adunarea Generală a ONU a adoptat Rezoluţia nr. 836 pentru a proclama o Zi mondială a copilului. Pornind de la convingerea că trebuie acordată o atenţie deosebită copiilor, care reprezintă generaţia de mâine, Adunarea a recomandat, cu acest prilej, ca începând din 1956, în toate ţările să fie instituită o Zi mondială a copilului, pentru ca ea să fie marcată "ca o zi a fraternităţii şi înţelegerii între copiii de pretutindeni, a activităţilor dedicate promovării idealurilor şi obiectivelor Cartei şi bunăstării copiilor din toată lumea, pentru întărirea şi lărgirea eforturilor pe care Naţiunile Unite le fac în favoarea copiilor din întreaga lume", potrivit www.un.org.

Rezoluţia recomanda guvernelor statelor membre să instituie o astfel de zi, la data pe care o considerau de cuviinţă, deci nu neapărat 1 iunie, dată la care este sărbătorită în România. Organizaţia Naţiunilor Unite marchează această zi la 20 noiembrie, data la care au fost adoptate Declaraţia Drepturilor Copilului în 1959 şi Convenţia asupra Drepturilor Copilului în 1989.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel