Codurile Penale, adoptate. Radu Banciu, mesaj după declarația lui Hunor

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, despre faptul că liderul UDMR, Kelemen Hunor, a explicat că parlamentarii formațiunii pe care o conduce au votat pentru modificările la Codurile penale pentru că de 15 ani, în România, se dezbat doar subiectele corupţiei şi justiţiei, dar nu s-a făcut nimic concret.

Parlamentarii din Camera Deputaților au votat miercuri modificările aduse Codurilor Penale, adoptate marți în comisia condusă de Florin Iordache. Proiectul de modificare a Codului de procedură penală a fost adoptat cu 181 de voturi „pentru" şi 83 „împotrivă", iar cel de modificare a Codului penal cu 180 de voturi „pentru" şi 81 „împotrivă". PNL și USR au anunţat deja că vor sesiza CCR.

Banciu, reacție

Radu Banciu a vorbit despre faptul că liderul UDMR a explicat că parlamentarii formațiunii pe care o conduce au votat pentru modificările la Codurile penale pentru că de 15 ani, în România, se dezbat doar subiectele corupţiei şi justiţiei, dar nu s-a făcut nimic concret.

„E adevărat, are dreptate în ce susține aici pentru că, într-adevăr, este ceva de o stupiditate uluitoare. Guvernele nu au făcut niciodată nimic decât să-și dezbată propriile probleme. N-are importanță că e constituțional", a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Cel puțin în ultimii doi ani și jumătate, nu s-a lucrat decât la asta. Nu există nicio preocupare serioasă pentru nimic, dincolo de niște declarații de tip «Euro 20-20», «vom face și vom drege»”, a mai spus Radu Banciu în cadrul emisiunii sale.

VEZI ȘI: Radu Banciu, despre Alina Gorghiu: I-am făcut o propunere. Să afle și conducerea postului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel