Codrin Ștefănescu participă la protestul lui Liviu Pleșoianu: Mă va VIZITA

Bogdan Bolojan / 04 iul 2017 / 18:06 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Pleșoianu spune că a primit confirmarea din partea lui Codrin Ștefănescu de participare la protestul din fața sediului DNA, anunțat cu câteva ore în urmă. 

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat că va protesta în fața sediului DNA. La câteva ore după anunț, Codrin Ștefănescu i-ar fi confirmat lui Pleșoianu că la rândul său va participa la acțiunea anunțată. 

Iată mesajul lui Liviu Pleșoianu:

"Codrin Ștefănescu, în "timpul său liber", mă va vizita în "spațiul meu privat" din fața Sediului DNA din Str. Știrbei Vodă nr. 79-81. De asemenea, din toate mesajele primite, înțeleg că mai sunt și alți cetățeni care vor să ne petrecem împreună timpul liber și să împărțim același spațiu privat. ...Foarte bine. Timp liber ne facem, iar spațiu privat e din belșug!
MESAJUL de mai devreme:
NU se mai poate trăi așa în această țară! Eu NU mai accept! Ca atare, mâine dimineață (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în "spațiul meu privat" din fața Sediului DNA din Str. Știrbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece "timpul meu liber" în fața Templului Anticorupției, unde sălășluiește DIVINITATEA SA. Mă va bucura prezența oricărui CETĂȚEAN care va alege același "spațiu privat" și același interval de "timp liber". După cum mă va bucura și propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta.
"Noi suntem DNA și nu ne lăsăm!" - Foarte bine! Și eu sunt PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI. ...ȘI NU MĂ LAS!
...Fie să FIM!" a scris deputatul pe facebook.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29