Codrin Ștefănescu, atac furibund la Ludovic Orban

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, lansează un atac vehement la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Ludovic Orban. Reacția social-democratului vine ca răspuns la ”crizele de nervi din ultimele zile la adresa premierului”, despre care Ștefănescu susține că ”sunt ca urmare a unei frici acute care a pus stăpânire” pe Ludovic Orban.

Vezi și: Ludovic Orban, înaintea votului în cazul Victor Ponta: Azi nu votăm ca parlamentari...

 

Iată mesajul integral transmis de Codrin Ștefănescu:

”Crizele de nervi din ultimele zile ale domnului Ludovic Orban la adresa premierului sunt ca urmare a unei frici acute care a pus stăpânire pe liderul PNL.

Pentru că nu poți să ții discursuri în Parlamentul României despre „hoția și corupția din rândul partidului de guvernământ” când nu ai clarificat suspiciunile care planează asupra propriei persoane, din perioada în care ai ocupat funcția de ministru al Transporturilor:

- nu ai lămurit care a fost relația cu Nelu Iordache;

- nu ai explicat cum a obținut compania Romstrade (a aceluiași Nelu Iordache) contracte în valoare de 400 milioane euro de la Compania de Drumuri;

- nu ai elucidat cum s-a girat, cu bună știință, falimentul Companiei de Transport Feroviar CFR Marfă;

- nu ai justificat cum s-au atribuit fonduri de peste 300 milioane euro pentru afacerea Transalpina.

Iar daca nu ai clarificat încă aceste „pete negre” din CV-ul de fost ministru al Transporturilor, și în loc să rămâi doar o tăcută pată gri în Parlamentul României, ataci cu o virulență extremă primul ministru și partidul de guvernământ, înseamnă că îți este frică, domnule Orban. Frică de cei care îți monitorizează atent toate declarațiile publice și toate aparițiile TV. Frică pentru că trebuie să le demonstrezi că au nevoie de tine. Frică pentru că cineva s-ar putea să te întrebe, de data aceasta oficial, despre toate aceste lucruri”. 

Vezi și: Cum explică Ludovic Orban absențele PNL de la votul din Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel