COD GALBEN de PLOI în Capitală și patru județe. Grindină și vijelii

UPDATE. COD GALBEN de PLOI în Capitală. Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări nowcasting de averse, grindină și vânt puternic, cu aspect de vijelie. 

UPDATE: COD GALBEN în Buzău și Prahova până 17:30 unde se vor semnala: averse cu caracter torenţial, ce vor depăşi 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului

UPDATE: Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi pentru București. Întră în vigoare la 16:15 și durează până la 17:45. Este valabil pentru municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, unde se vor semnala: averse cu caracter torenţial, ce vor depăşi 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. 

UPDATE: Până la 17:30, în județul Bacău - partea centrală a județului, inclusiv Buhuși, și municipiul Bacău se vor semnala: cantități de apă ce pot atinge și depăși 25 l/mp, intensificări ale vântului, grindină, frecvente descărcări electrice. 

COD PORTOCALIU de ploi în Dâmbovița și Prahova

De la ora 15:45 a intrat în vigoare o avertizare de COD PORTOCALIU de averse cu caracter torenţial, ce vor depăşi 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. Va dura o oră, până la 16:45 și este valabil pentru centrul şi sudul judeţului Dâmboviţa, în special zona municipiului Târgovişte. Până la 16:30, este în vigoare același COD PORTOCALIU, în estul județului Dâmboviţa şi vestul extrem al judeţului Prahova. 

COD GALBEN de ploi în Bacău și Vrancea

Până la ora 16:30, în zona de munte a județului Bacău, inclusiv localitățile Moinești, Comănești, Dărmănești, Tg. Ocna, Onești, este în vigoare o avertizare de COD GALBEN de cantități de apă ce pot atinge și depăși 30 l/mp, intensificări ale vântului, grindină, frecvente descărcări electrice. 

Până la 16:15, se vor semnala averse în cantități ce vor depăși 25 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină sub incidența CODULUI GALBEN în zona de sud-est a județului Vrancea, inclusiv localitățile Mărășești, Odobești, Panciu și municipiul Focșani. 

VEZI și: PROGNOZA METEO. Vremea pentru două săptămâni, pe regiuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel