COD GALBEN de PLOI

UPDATE: Codul Galben de ploi a fost extins. Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de Cod Galben de ploi abundente, grindină, vânt puternic și descărcări electrice. 

UPDATE COD GALBEN: Până la ora 16:00, în zona de munte a județului Neamț, în special localitățile Poiana Teiului, Izvorul Muntelui, Fărcașa; zona de munte a județului Bacău se vor semnala cantități de apă ce pot atinge și depăși 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, meteorologice asociate: grindină, intensificări ale vântului.

UPDATE COD GALBEN: Până la ora 15:30, în nordul și estul judeţul Tulcea se vor semnala  intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 15 - 20 l/mp.

Avertizarea de Cod  Galben emisă de ANM este valabilă până la ora 15:00 și este valabilă pentru sudul județului Harghita, în zona localităților Odorhei, Ciristuru, Lupeni, Martiniș, Merești și izolat în rest, local în nord-estul și centrul județului Covasna, în zona localităților Brăduș, Vârghiș, Baraolt, Bodoc, Ghidfalău și izolat în rest, sudul județului Brașov în zona de munte și în nordul județului în zona localităților Bunești, Rupea, Homorod, Racoș, Măierus, Feldioara. 

Cantităţile de precipitaţii pot depăşi 25 l/mp și vremea rea va fi accentuată de grindină de dimensiuni medii, intensificări trecătoare ale vântului, descărcări electrice. 

VEZI și: Ploi în fiecare zi în următoare două săptămâni. Vezi prognoza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel