Alătură-te comunității!
  COD GALBEN  ANM. Ceaţă şi vânt puternic în localităţi din 8 judeţe, miercuri seară

ceata
ceata

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben pentru opt judeţe.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vânt puternic valabile în orele următoare pentru localităţi din judeţele Olt, Dolj, Sibiu, Braşov, Gorj, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit meteorologilor, până la ora 21:00, în localităţi din judeţele Olt şi Dolj, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m. Pe de altă parte, în judeţele Sibiu şi Braşov, până la ora 20:00, intensificările vântului vor atinge şi depăşi la rafală 60...70 km/h iar în zona montană înaltă 80-90 km/h, spulberând zăpada pe creste. Tot până la ora 20:00, în zonele de munte din judeţele Gorj şi Vâlcea, la altitudini de peste 1.900 m, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h şi transport de zăpadă care reduce vizibilitatea.

În localităţi din judeţele Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş intensificările vântului vor atinge la rafală viteze de 65-75 km/h. La munte, la altitudini de peste 1.700 m, vor fi rafale de 90-100 km/h.

[citeste si]

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14