COD GALBEN  ANM. Ceaţă şi vânt puternic în localităţi din 8 judeţe, miercuri seară

ceata
ceata

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben pentru opt judeţe.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vânt puternic valabile în orele următoare pentru localităţi din judeţele Olt, Dolj, Sibiu, Braşov, Gorj, Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit meteorologilor, până la ora 21:00, în localităţi din judeţele Olt şi Dolj, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m. Pe de altă parte, în judeţele Sibiu şi Braşov, până la ora 20:00, intensificările vântului vor atinge şi depăşi la rafală 60...70 km/h iar în zona montană înaltă 80-90 km/h, spulberând zăpada pe creste. Tot până la ora 20:00, în zonele de munte din judeţele Gorj şi Vâlcea, la altitudini de peste 1.900 m, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h şi transport de zăpadă care reduce vizibilitatea.

În localităţi din judeţele Hunedoara, Caraş-Severin şi Timiş intensificările vântului vor atinge la rafală viteze de 65-75 km/h. La munte, la altitudini de peste 1.700 m, vor fi rafale de 90-100 km/h.

[citeste si]

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel