CNMR se întărește. O organizație cu peste 42.000 de membri i se alătură

strangere de mana
strangere de mana

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) se întărește din nou, după ce o organizație foarte importantă din România, cu peste 42.000 de membri, i se alătură.

Potrivit AID, Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) i se alătură Corpul Național al Polițiștilor, formațiunea care de 14 ani este dedicată celor care trebuie să asigure liniștea și securitatea noastră și a copiilor noștri, care trebuie să asigure ordinea și siguranța publică în ansamblu.

Strategia Corpului are ca obiective fundamentale afirmarea şi consolidarea rolului esenţial al acestuia în privinţa statutului, carierei, pregătirii, disciplinei, eticii şi deontologiei profesionale a poliţiştilor, rolului de partener al conducerii Ministerului Afacerilor Interne în continuarea adaptării legislaţiei şi practicilor polițienești la cele din UE și alte state dezvoltate, sporirea eficienței structurilor de poliție în asigurarea ordinii și siguranței publice.

Preşedintele Corpului Național al Polițiștilor, domnul Victor Negreanu, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului de activitate al Corpului.

Priorităţile şi planurile noii organizații membre CNMR vor fi incluse în Planul Naţional pentru Modernizarea României, urmând să fie susţinute şi duse la bun sfârşit în faţa tuturor factorilor responsabili, mai precizează sursa citată.

Reamintim că în ultima lună a anului trecut, alt două organizații - Asociaţia Administratorilor Publici din România (AAPRO) şi Federaţia Sindicală a Veterinarilor din România (FSVR), s-au alăturat CNMR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel