CNMR, parteneriat cu AADCR

Diana Popescu / 25 apr 2017 / 19:24 Salveaza PDF Comentarii

Asociația Ambasadorilor și Diplomaților de Carieră din România (AADCR) ce include peste 200 de ambasadori şi diplomaţi de carieră, a devenit partener al CNMR.

Asociaţia Ambasadorilor şi Diplomaţilor de Carieră din România este constituită din diplomaţi care au reprezentat sau reprezintă statul român în relaţiile sale internaţionale, în calitate de şefi de misiuni diplomatice sau şefi de oficii consulare, precum şi din alţi diplomaţi din cadrul misiunilor diplomatice, şi respectiv al oficiilor consulare române.

Persoana care va reprezenta Asociația Ambasadorilor și Diplomaților de Carieră din România la nivelul conducerii CNMR, este Prof. Univ. Dr. Ion M. Anghel, ambasador, Președinte AADCR.

”În acest context, AADCR reprezintă un real sprijin pentru CNMR în eforturile de reprezentare şi susţinere cu profesionalism a intereselor României în relațiile internaționale, promovând și susținând idealurile și interesele poporului român și avem deplină convingere că implicarea Asociației Ambasadorilor și Diplomaților de Carieră din România alături de CNMR va imprima o reală revigorare a diplomației române.”, se arată în comunicatul CNMR.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28