CNADNR a publicat harta drumurilor cu risc de înzăpezire

Începutul săptămânii viitoare va veni cu ninsori însemnate, iar Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a publicat o hartă cu principalele drumuri care prezintă riscul să fie acoperite de zăpadă și să nu mai poată fi circulate.

Cele mai circulate şosele din ţară sunt şi cele mai periculoase, începând cu DN1. De la Bucureşti până la Oradea, aproape toate sectoarele de drum prezintă pericol de înzăpezire. Singura zonă ferită este partea cu serpentine dintre Predeal şi Braşov, scrie romaniatv.net.

Nici autostrăzile nu sunt mai ferite de înzăpezire. Atât pe A1 - București - Pitești, cât și pe A2 - București - Constanța, există riscul ca șoferii să rămână blocaţi săptămâna viitoare, când se anunţă ninsori în toata ţara.

Pe harta celor de la CNADNR apare și DN2 ca un drum cu risc de înzăpezire. De la Bucureşti până la Râmnicu Sărat avem o prima porţiune cu probleme. Apoi, de la Adjud - Bacău până la Târgu Neamţ.

Pe lângă aceastea, aproape toate drumurile naţionale din ţară sunt trasate cu roşu pe harta CNADNR, prezentând risc de înzăpezire în caz de ninsori și viscol.

Vezi și: Vin ninsorile. Vezi ce amenzi riști dacă circuli fără cauciucuri de iarnă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel