Urmărește emisiunea live


CNA, Narcisa Iorga. Traian Băsescu o propune pentru un nou mandat

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a fost propusă pentru un nou manda de către preşedintele Traian Băsescu.

Din câte se pare,  propunerea de prelungire a mandatului Narcisei Iorga a fost deja înaintată Comisiilor de Cultură din Parlament, care marţi vor audia candidaţii propuşi de cei în drept pentru ocuparea locurilor ce urmează să se vacanteze în Consiliul Naţional al Audiovizualului, scrie Mediafax.

La rândul său, Narcisa Iorga a confirmat pe contul oficial de Facebook că a fost propusă pentru un nou mandat de membru al CNA.

"Confirm că am fost propusă pentru un nou mandat de membru CNA, însă nu cred că am vreo şansă. Parlamentarii majoritari nu mă vor vota, invocând finalul de mandat al preşedintelui României, care face propunerea. În fapt, abia aşteaptă să scape de mine. Până mâine, când înţeleg că este posibil să fie şi votul în plenul reunit al Parlamentului, dar despre care eu nu am nicio informaţie oficială, mai e puţin. Vom trăi şi vom vedea! Cum s-a întâmplat în 2008, când Călin Popescu Tăriceanu a propus şi a obţinut două locuri în CNA înainte de vreme, este altă poveste", a scris Narcisa Iorga pe contul său de Facebook.

Citește și: NARCISA IORGA - VIOREL HREBENCIUC, CNA: Narcisa Iorga dă vina pe regimul Ponta pentru dosarul penal

Narcisa Iorga a fost propusă membru în CNA de preşedintele României, Cristina Trepcea a fost propusă de Camera Deputaţilor, iar Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea - de Guvern.

În prezent, Consiliul Naţional al Audiovizualului include 11 membri: Laura Georgescu (preşedinte), Viorel-Vasile Buda (vicepreşedinte), Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Durata mandatului membrilor CNA este de 6 ani, potrivit Legii audiovizualului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel