Clotilde Armand s-a sustras de la declarații pe motivul caniculei

Foto: Antena 3
Foto: Antena 3

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a sustras de la declarații de presă pe motivul căldurii.

„Suntem în curs de negociere pentru că nu există acord asupra tarifelor. Noi toți lucrăm la acest lucru. Și săptămâna aceasta o să ne întâlnim de câte ori este necesar pentru a rezolva situația. Vă mulțumesc foarte mult, este foarte cald!”, a transmis primarul Sectorului 1, înainte să se retragă din fața jurnaliștilor.

„Și noi am stat în căldură, doamnă primar. Vă rugăm să mai rămâneți”, a spus un jurnalist de la fața locului care a continuat: „Ați spus că este un operator plătit. Totuși, Primăria Sectorului 1 are datorii de 119 milioane de lei”.

„Acest operator a fost plătit din iulie anul trecut, de când el spune că nu este plătit, cu peste 170 milioane lei. Într-un an, de fapt mai puțin de an, a fost plătit cu 170 milioane de lei. Tot ce este gunoi municipal este plătit. Vă mulțumesc”, a mai răspuns Armand, înainte să plece spre ușile primăriei pentru a se feri de soare. Acolo, a mai primit câteva întrebări, după care a intrat în instituție.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a spus, miercuri, că se caută soluții pentru ca gunoiul să fie depozitat în gropi din alte județe

                                            

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat, miercuri, 14 iulie, după o ședință la Primăria Sectorului 1, pe teme deșeurilor, că se caută soluții pentru ca gunoiul să fie depozitat în gropi din alte județe, pentru că astăzi, „Capitala este captivă” în ceea ce privește depozitarea deșeurilor. Tanczos Barna a spus că Ministerul Mediului va analiza posibilitatea oferii unei alternative pentru ca Bucureștiul să depoziteze deșeuri în alte județe.

„Ministerul va analiza posibilitatea oferirii unei alternative pentru a putea depozita deșeurile și în alte județe, în cazul în care pe acele locații autorizate și aprobate din punct de vedere al mediului, există și această posibilitate”, a spus ministrul Mediului.

VEZI ȘI: Sunt căutate soluții pentru a duce deșeuri din Capitală în gropi din alte județe.

VEZI ȘI: Scandal la Primăria Sector 1. Doi consilieri au sunat la 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel