Clotilde Armand o comite din nou. STUPOARE după reacția la decizia SIIJ, de renumărare a voturilor de la alegerile locale pentru Sectorul 1

foto Facebook Clotilde Armand
foto Facebook Clotilde Armand

Clotilde Armand are o reacție incredibilă după ce un procuror SIIJ a decis renumărarea, în integralitate, a voturilor de la alegerile locale în Sectorul 1. Război pe toate planurile! 

”Când scrie presa lui Putin că "ți-a dat lovitura" înseamnă că faci foarte bine ceea ce faci și ești pe drumul cel bun. Atenție! Vor urma râuri de calomnii și de minciuni despre mine în zilele următoare prin presa sponsorizată ani de zile de fostele administrații roșii ale Bucureștiului. Nu le băgați în seamă. De ce? Pentru că eu am avut curajul să scutur cuibul lor de infractori mufați la banii publici, mafia gunoaielor și mafia imobiliară. Noi am început cu reorganizarea administrativă. Am dat afară zeci de angajați pe care nu-i văzuse nimeni niciodată, am anulat zeci de avize și autorizații de construire pentru mafia imobiliară, am demascat mizeria și grupul organizat din poliția locală. Avem un oraș de reconstruit. Asta e datoria noastră. Și așa vom face. Împreună. Și nimic nu va sta în cale. Până la capăt.” scrie Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe Facebook, după ce site-ul de știri Sputnik a scris despre renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1, în urma cărora aceasta a fost aleasă primar. 

Însă decizia procurorului SIIJ nu este o calomnie. Există, e semnată, explicată și parafată în 7 pagini, a fost consultată și de DCNews în acest sens, a vorbit și avocatul Mihai Drăgan despre ea. Se cere renumărarea, în integralitate, a voturilor de la Sectorul 1, de la alegerile locale, și compararea rezultatului cu rezultatul oficial de la alegerile locale din 2020. Doamna Armand cel mai sigur va rămâne în continuare primar, dar cu ce legitimitate dacă se vor dovedi unele diferențe care ar fi putut schimba rezultatul de la alegerile locale? 

Acuzații incredibile doar pentru a minimiza decizia unui procuror?

Clotilde Armand mai scrie despre ”mafia gunoaielor”, după ce, de la sine putere, a decis să nu mai respecte un contract, ceea ce i-a atras criticile și din USR, și din PNL. Și-n tot acest scandal public de amploare, Clotilde Armand face o acuzație extrem de gravă la adresa unei companii private. Păi la ce dialog mai invită doamna Armand ”pe cel mai mare acţionar al companiei Romprest - DETACO LTD - pentru a găsi împreună cele mai bune soluții în privința salubrizării din Sectorul 1”? Așa scria în comunicatul de presă. Apoi a urmat mesajul de mai sus al primarului. 

În plus, din funcția de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand vorbește despre ”infractori”. După cum i-a spus și Dan Podaru, consilier local PNL al Sectorului 1, dacă există acuzații, se rezolvă în Justiție, dar Primăria e o ALTĂ INSTITUȚIE. Doamna Armand vrea să fie și primar, și procuror, și judecător, fără drept la avocat. 

În continuare vorbește despre ”mafia imobiliară”, despre cum a dat afară zeci de angajați și a ”demascat mizeria și grupul organizat din poliția locală”. Acea Poliție Locală despre care spunea, în 2020, că o supraveghează. 

”Avem un oraș de reconstruit” mai scrie Clotilde Armand, deși este responsabilă doar pentru un Sector. Asta dacă nu vrea locul lui Nicușor Dan, pe care-l tot tamponează

Conchide: ”Nimic nu va sta în cale. Până la capăt”. La final, TĂCERE. Pentru că aici nu e vorba despre Clotilde Armand, despre cum ”reconstituie” un ”oraș”, ci despre acuzații grave la alegerile locale! Nu e vorba despre disputele personale ale primarului Clotilde Armand atât cu companii private, aflate în contract cu Primăria, nici despre relațiile tensionate cu propriii colegi. Ci despre renumărarea voturilor. Dar ce ar putea să ne mai mire când doamna Armand spunea, despre imaginile cu sacii de voturi: ”Nouă, USR Plus, ni s-a declarat că camera de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere, vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3” și cerea anchetarea fostului primar ca ”să nu mai aibă posibilitatea de a acționa”. 

În viitor, poate doamna Clotilde Armand se va axa mai mult pe ”reconstruire”, nu pe războaie personale mărunte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel