Clipe teribile la Arad: Bărbat prins sub un mal de pământ

Un bărbat care lucra la introducerea reţelei de canalizare în localitatea arădeană Mocrea a fost prins miercuri sub un mal de pământ. Omul a fost salvat datorită intervenţiei rapide a pompierilor, informează căpitan George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

'Secţia de Pompieri Militari din oraşul Ineu, structură din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a Judeţului Arad, a intervenit cu şase subofiţeri pentru scoaterea de sub malul de pământ care se surpase peste el a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, victima fiind îngropată în pământ de la piept în jos. După ce au ajuns, echipajele de intervenţie - pompierii militari de la Ineu şi paramedicii cu o autospecială a SMURD Ineu - i-au pus bărbatului un aparat de respirat, i-au aplicat un guler cervical, iar pompierii au început să sape în jurul lui.

În aproximativ o oră şi jumătate s-a reuşit scoaterea victimei de sub pământ. Starea bărbatului este stabilă, iar paramedicii SMURD Ineu l-au transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite', a declarat presei căpitan George Pleşca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, se pare că bărbatul se afla într-un şanţ, adânc de circa 2 metri, când a fost surprins de malul de pământ care s-a surpat peste el. Inspectorii de muncă din cadrul ITM Arad fac cercetări pentru stabilirea caracterului evenimentului şi a cauzelor care l-au determinat, precum şi privind respectarea măsurilor de securitate în muncă, după finalizarea cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel