Clienţii Orange România pot cumpăra telefoane, tablete sau accesorii în rate,prin soluţia de finanţare My Reserve

Clienţii Orange România pot solicita un credit cu o valoare cuprinsă între 400 şi 10.000 de lei prin intermediul noii soluţii de finanţare My Reserve, disponibilă în aplicaţia Orange Money, a anunţat, marţi, operatorul telecom.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, My Reserve reprezintă o soluţie de finanţare pentru achiziţia de telefoane, tablete şi accesorii în magazinele Orange. 

Creditele nu includ comisioane şi taxe suplimentare şi au o dobândă anuală de 14% şi rate fixe.

Astfel, clienţii Orange pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei şi 10.000 lei, cu rambursare flexibilă ce se poate face între 3 şi 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare. Plata ratelor lunare se face alimentând contul de credit prin: alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicaţia mobilă Orange Money, transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului, depunere de numerar în orice magazin din reţeaua Orange România.

De asemenea, clienţii Orange Money au la dispoziţie un simulator de credit unde îşi pot face propriul calcul, precum şi programarea unei vizite în cel mai apropiat magazin Orange. În plus, utilizatorii de iOS sau Android au acces la plăţi contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul şi la un card fizic şi virtual Visa Classic (fără costuri adiţionale) şi Visa Platinum (cu beneficii suplimentare). 

Aplicaţia mobilă Orange Money oferă, totodată, opţiunea de  plată facturi la peste 70 de furnizori de utilităţi, permite salvarea cardurilor pentru facilitarea unor plăţi viitoare, reîncărcarea cartelelor Orange PrePay, transferuri (P2P şi IBAN), precum şi alte operaţiuni. 

Grupul Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, este prezent în 209 de ţări, inclusiv România, şi are un portofoliu de 247 de milioane de clienţi, dintre care 185 de milioane abonaţi la serviciile de telefonie mobilă. 

La 30 iunie 2019, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.736.700 de clienţi, în creştere cu aproximativ 2% comparativ cu finalul celui de-al doilea trimestru din 2018. Tot la finalul lunii iunie, serviciul de televiziune prin cablu şi satelit, Orange Home TV, număra peste 528.000 clienţi, în creştere cu 17% faţă de T2 din 2018, iar serviciile fixe în bandă largă aveau 317.700 de clienţi, în creştere cu 35%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel