Cozmin Gușă, către Claudiu Popa, în direct: Știu cine ești. Nu ne temem

Irina Constantin / 17 aug 2018 / 17:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Realizatorul de televiziune de la Realitatea TV Claudiu Popa a făcut o declarație în direct despre o informație falsă în ceea ce-l privește. El a precizat că este singura declarație pe care o face pe acest subiect. 

Vezi aici declarația lui Claudiu Popa: Claudiu Popa, declarație surprinzătoare la Realitatea TV: Nu aș accepta nicio clipă

Consultantul politic Cozmin Gușă i-a transmis un mesaj, în emisiunea Newsroom, printr-o intervenție telefonică: ”Beneficiezi de încrederea mea totală. Știu cine ești, îți știu familia, ți-am văzut evoluția. (...) Nu substanțe interzise, nu lucruri care pe noi ne-ar face să ne rușinăm. Telespectatorii noștri să înțeleagă că nu ne temen. Orice amenințări care vin nu ne intimidează, nu ne e frică, ci ne enervează. Dacă alte instituții de presă vor marșa pe această manipulare, încercând să te denigreze, vom acționa în consecință. Întâmplător, acum, tu ești cazul, și-mi pare rău. Ca o concluzie la acest demers, băiatul tău este mic, dar toate astea rămân scrise, demersul tău e corect, te felicit pentru el, toți cei care ne ascultă și vor să ne atace pe subiectul Claudiu Popa vor avea de-a face cu noi. Oricine de la Realitatea sau din alte trusturi va fi atins de aceste calomnii foarte dureroase vor avea de plătit public. Ne asumăm acest război.”

”Îmi cer scuze față de familie pentru ceea ce au aflat de la televizor, meseria asta este foarte frumoasă dar implică și riscuri foarte mari.” a adăugat Claudiu Popa. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25