CLAUDIU MANDA. Cine este viitorul ministru al Bugetului

CLAUDIU MANDA este propunerea premierului Victor Ponte pentru portofoliul Ministerului Bugetului.

Deputat PSD de Dolj, CLAUDIU MANDA este preşedintele Comisiei de Buget a Camerei Deputaţilor și finul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Potrivit CV-ului sau, CLAUDIU MANDA are 39 de ani, s-a născut pe 20 decembrie 1975 la Craiova. A urmat cursurile Universității din Craiova, Facultatea de Științe Economice, Secția Contabilitate și Informatică de Gestiune și a obținut ulterior certificatul de expert contabil de la Corpului Expertilor Contabili și Contabililor Autorizați din România, fiind la vremea respectivă cel mai tânăr deținător al titlului.

CLAUDIU MANDA este doctorand în management al Universității de Stat Valahia din Târgoviște.

CLAUDIU MANDA. Printre funcțiile deținute se numără cele de director adjunct cu probleme de tineret în cadrul Direcției pentru Tineret și Sport al județului Dolj, între 2001-2003, și director al Casei de Cultură a Studenților Craiova (2003-2004), potrivit informațiilor de pe site-ul personal.

Citește și: Ion Cristoiu: Trebuie să fii mai prost ca Victor Ponta...


CLAUDIU MANDA. Din 2004 și până în prezent este membru al Comisiei de Buget-Finanțe a Camerei Deputaților. În perioada 2004-2006, a fost secretar general al TSD, iar, între 2004 și 2008, Manda a fost și șeful grupului parlamentar de prietenie Româno-Indoneziană.

În perioada 2001-2003, a ocupat funcția de vicepreședinte al PSD Craiova, urmând ca în 2007 să devină vicepreședinte al organizației PSD Dolj, iar un an mai târziu, în 2008, președinte executiv al PSD Dolj.

Biografia lui CLAUDIU MANDA ridică numeroase semne de întrebare.

CLAUDIU MANDA. În CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Claudiu Manda spune că ar fi lucrat între 1995 şi 2001 ca economist contabil şef la firma Madenin SRL. Asta deşi, potrivit aceluiaşi document, viitorul ministru a terminat facultatea abia în 1998 şi a devenit expert contabil în 2002. Mai mult, jurnalistul revistei Kamikaze, Cătălin Prisăcariu, scrie pe blogul său că firma Madenin SRL nu apare în Monitorul Oficial, ceea ce înseamnă că, practic, ea nu există.

Vezi AICI CV lui CLAUDIU MANDA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel