Ion Cristoiu: Trebuie să fii mai prost ca Victor Ponta...

Ion Cristoiu a comentat la o emisiune de la Realitatea Tv propunerile lui Victor Ponta pentru portofoliile de la Buget şi pentru Cultură.

"În România nu mai există specialişti? Ce trebuie să faci ca să ajungi ministru în România? Trebuie să fii prieten cu un primar influent? Să organizezi o lansare de candidaţi în Craiova? Sau pur şi simplu trebuie să fii prieten cu premierul? Sau trebuie să fii ales al unui organism neclar? Vorbim de doi miniştri noi, Rozalia Biro şi Claudiu Manda", a spus Rareş Bogdan.

"Vă spun eu. Trebuie să fii mai prost ca Victor Ponta", a fost replica lui Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu a vorbit despre atitudinea pe care o are premierul Victor Ponta în timpul şedinţelor de guvern.

Citește și: ROZALIA BIRO, ministru la Cultură și CLAUDIU MANDA, ministru la Buget, propunerile lui Victor Ponta

 

"Victor Ponta are o problemă. Atitudinea omului Victor Ponta o regăsim în scenetele lipsite de bun-simţ. Eu am condus 15 redacţii. Niciodată nu mi-am permis să umilesc colaboratorii mei. Acele scenete sunt scenete în care oameni stau în jurul unei mese, iar Victor Ponta le spune: "Alo, cutare, ia fă cutare". La Victor Ponta, este numai "eu", "eu fac". Şi atunci are nevoie în guvern de tot felul de oameni de genul acesta", a spus Cristoiu.

Deputatul PSD de Dolj Claudiu Manda va fi propus pentru funcţia de ministru al Bugetului. Manda este doctor în economie la Universitatea Valahia din Târgovişte.

"La Valahia, poţi să fii absolvent în păduri, în grâu. Se presupune că pe acolo sunt nişte ingineri. Să fii în finanţe-bănci la Târgovişte, eu mă predau", a comentat jurnalistul Ion Cristoiu.

Citește și: Ion Cristoiu: Victor Ponta, nenorocit la fel ca Mircea Geoană. Cine o face

Ponta a mai anunţat, joi, că tot vineri dimineaţa va trimite şi propunerea de numire a Rozaliei Biro ca ministru al Culturii

"Nu întotdeauna un mare scriitor, un mare filosof poate să fie un bun ministru al Culturii. Dar, să fie clar, nu poţi să conduci şi să administrezi cultura din România dacă nu ai treabă minimă cu cultura. Poate să vină unul să ceară o statuie ecvestră a lui Păcală. Şi ea să spună: Da, este un om de cultură. Nu merge. Şi aici chiar că e o chestiune de competenţă. Aşa cum şi la Finanţe trebuie să ştii ceva despre finanţe", a comentat Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel