Clasa pregătitoare. Locuri disponibile stat și privat

Clasa pregătitoare. Locuri disponibile stat și privat. Bistriţenii care au început, de luni, să îşi înscrie copiii în clasa pregătitoare au la dispoziţie mai puţine locuri decât anul trecut.

Clasa pregătitoare. Locuri disponibile mai puține. Listă stat și privatPărinții au cu 64 de locuri mai puțin, față de naul trecut. În total, numărul locurilor disponibile pentru anul şcolar 2019-2020 este de 3.019, din care 2.932 în învăţământul de masă, 65 în învăţământul privat şi 22 în învăţământul special. Dintre elevii de clasa pregătitoare din învăţământul de masă, 490 ar putea studia în clase cu regim de predare simultană, însă numărul acestora este în scădere faţă de anul şcolar în curs cu aproximativ 15%.

O scădere s-a înregistrat şi în privinţa claselor step by step, existente doar la nivelul municipiului Bistriţa, numărul locurilor fiind redus de la 225 la 180, la care se adaugă o astfel de clasă cu 25 de locuri la o şcoală privată.

Cele mai multe locuri pentru elevii de clasa pregătitoare au fost create la şcoala gimnazială din oraşul-staţiune Sângeorz-Băi - 125 în localitate şi alte 26 în subunităţile din Cormaia şi Valea Borcutului - şi la Şcoala gimnazială nr.1 Bistriţa - 125 de locuri la tradiţional şi 25 la step by step.

Vezi și: Mucenici moldovenești, 9 martie. Cea mai simplă rețetă. Copiii îi adoră!

Dieta cu lămâie fiartă. Slăbești pănâ la 10 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel