Ciuvica: Zvonul care zdruncină PSD. O alianță toxică

Mugur Ciuvica
Mugur Ciuvica

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a comentat în emisiunea "Previziunile zilei", de la Antena 3, cele două alianțe care se fac pe scena politică, una toxică, celalaltă penibiluță. 

"Eu văd o alianță toxică într-o parte, cea care încearcă să-i creeze un partid mai mare domnului Băsescu, cea dintre PNL și PDL, urmând să vină și doamna Udrea cu partidulețul ei cel târziu între turul unu și turul doi", a opinat Mugur Ciuvică. 

VEZI și: Ciuvică: Nimeni nu dă doi bani pe Băsescu, politic vorbind

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a adăugat că "în cealaltă parte, văd o alianță penibiluță. Nici nu știu dacă-i o alianță, o comicărie pentru guvernare. Probabil e un răspuns la ce fac ăștia ai lui Băsescu. Dacă PNL se combină cu PDL, în teritoriu PSD devine minoritar. Am auzit un zvon: se tem de un eventual proiect mai larg al domnului Băsescu, susținut de șefii lor din PPE, acela de a-i convinge pe ungurii din UDMR să iasă de la guvernarea cu PSD și să intre în băseală. Sună și arată destul de rău, dar față de cealaltă, este mai mică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel