EXCLUSIV  Ciuvică, după ce a spus Iohannis despre PNRR: Dacă a spus-o el, e GROASĂ RĂU!

Președinția României
Președinția României

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică discută la Miercurea Neagră cele mai importante subiecte ale săptămânii. 

„Cam așa a zis domnul Iohannis: sigur că nu o să se aprobe tot PNRR-ul, că nici nu se așteptau să se aprobe tot PNRR-ul, o să mai fie scoase niște proiecte pe acolo, dar aici vine și e clar că chestia e groasă rău, dacă a menționat-o el fără să fi fost întrebat special de asta, ci chestiunea pe care o mai vorbeam și noi, pentru că e elementar cumva. A zis că problema va fi, și el o prezenta în ideea de speranță, că va fi bine totuși, dar ce se aprobă până la urmă. Că PNRR-ul a fost trimis acolo pe un maldăr de proiecte. 

Ăia o să dea afară unele dintre ele, așa zicea domnul Iohannis. Eu presupun că o să dea multe afară că sunt proaste, dar o să păstreze ceva. Problema e că alea păstrate să fie realizate. În sensul că să fie începute și finalizate până în 2026 când, parcă, e termenul, în așa fel încât să primim banii și să nu fim obligați să îi dăm înapoi dacă nu finalizăm proiectele. Asta este marea problemă și eu sunt convins că nu o să fie în stare să le facă nici pe alea aprobate. 

Domnul Iohannis spunea că el speră că vor fi realizate, dar spunea și el că ar fi inacceptabil ca proiectele aprobate de UE noi să nu fim în stare să le punem în practică, să le realizăm efectiv. Faptul că domnul Iohannis, în albeața lui, își pune problema că s-au putea întâmpla ca oamenii lui, Guvernul lui să nu realizeze nici măcar ce a acceptat UE din PNRR-ul nostru, mie îmi arată că situația e destul de groasă. Dar să nu îi stricăm optimismul domnului președinte, el a prezentat chestiunea ca fiind ok una peste alta. Dar, dacă el a atras atenția asupra chestiei ăsteia, mi se pare că situația e mai spre maro, nu foarte albă. Nici neagră nu o vede domnul Iohannis, dar PNRR-ul probabil e mai pe maro”, a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii Miercurea Neagră. 

Vezi și: Iohannis: Nu tot ce e în PNRR va fi realizat. Am știut de la început că nu e perfect

Vezi și: Culise de la Bruxelles despre PNRR. Crețu: Training de câteva ore, facturat cu 133.000 de euro. Comisia cere explicații

                                                  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel