EXCLUSIV  Ciuvică, "aprecieri" la adresa lui Drulă: Nu am de adăugat nimic. V-au făcut praf dl. Iohannis și domnii AUR-iști!

Sursa foto: Facebook Cătălin Drulă
Sursa foto: Facebook Cătălin Drulă

Mugur Ciuvică a avut câteva "aprecieri" la adresa lui Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, într-un schimb de replici cu analistul politic Bogdan Chirieac.

Cătălin Drulă este președintele interimar al USR, după ce Dacian Cioloș a făcut pasul în spate de la conducerea partidului, nemulțumit de lipsa de susținere. În acest context, Bogdan Chirieac, analist politic, l-a provocat pe Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, să spună ceva de bine despre Cătălin Drulă, considerat omul lui Dan Barna în USR.

Schimbul de replici ironic a avut loc în emisiunea Miercurea Neagră, de la DCNews TV:

Bogdan Chirieac: Câteva cuvinte de bine, domnule Ciuvică, despre domnul Cătălin Drulă. Aş aştepta mult de la dumneavoastră.

Mugur Ciuvică: Păi, spuneţi-ne dumneavoastră

Bogdan Chirieac: Eu v-am spus. Un excepţional ministru al Transporturilor, o personalitate cu forţă, tinereţe, putere, educaţie, cultură.

Mugur Ciuvică: Care face totul cu mâna lui.

Bogdan Chirieac: Foarte frumos aţi spus.

Mugur Ciuvică: Nu am de adăugat nimic.

Bogdan Chirieac: Păi, asta am spus eu. Mai spuneţi şi dumneavoastră ceva.

Mugur Ciuvica: Nu am de adăugat nimic.

Bogdan Chirieac: Eu am pus friptura pe masă. Vreau un pic de garnitură şi salată.

Muguru Ciuvică: V-am spus, per total, despre dumneavoastră, neo-marxiștii, că sunteţi praf. V-au făcut praf, în trei luni, domnul Iohannis şi domnii AUR-iști.

Bogdan Chirieac: Adoraţia asta pentru domnul Iohannis este din cale afară

Muguru Ciuvică: A făcut şi el un lucru bun. în ultimii trei ani. Trei lucruri bune a făcut, în şapte ani. Ultimul a fost că v-a dat pe dumneavoastră afară de la guvernare. AUR v-a luat Facebook-ul, v-a luat circoteca şi v-a lăsat în tanga, cu ranga în mână.

Vezi și: Scandal în USR. Dacian Cioloş, anunţurile momentului: Am decis să demisionez. Nu puterea mi-a lipsit, ci încrederea

"Cătălin Drulă este "terminat"

Într-o ediție anterioară a emisiunii Miercurea Neagă, Jurnalista Diana Tache spunea că varianta discutată de mulți era ca, în 2024, la alegerile prezidențiale, USR să meargă pe mâna lui Cătălin Drulă. Acum pare că avem o răsturnare de situație.

"Varianta care se desprindea pentru alegerile din 2024, din partea USR, era Cătălin Drulă. Dar este "terminat", pentru că, fiind interimar la conducerea USR, va fi forjat suficient de mult, astfel încât în 2024 să nu mai conteze. De asemenea, probabil că anul acesta se va forța congres", a spus Diana Tache la DCNews TV.

Vezi și: Singura ȘANSĂ a USR după ”falimentul” lui Cioloș. ”Nu poți să vii cu Barna, este un înfrânt!”. Bulai: Chiar ne crezi idioți?

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel