EXCLUSIV  Singura ȘANSĂ a USR după ”falimentul” lui Cioloș. ”Nu poți să vii cu Barna, este un înfrânt!”. Bulai: Chiar ne crezi idioți?

Dan Barna - Cătălin Drulă, USR
Dan Barna - Cătălin Drulă, USR

Întrebare complicată pentru USR, după ce Dacian Cioloș și-a recunoscut limitele! 

”USR încă stă să se regăsească pe sine. A făcut un gest frumos, l-a dat pe Cioloș jos... Atenție! Un Cioloș pe care, de la momentul grandios al câștigării alegerilor (n.r. pentru șefia USR), nu l-am mai văzut. De fapt, el n-a făcut ceva. A venit, culmea, să zică: ”Nu vor reformele mele”. Dar nu a transmis reformele înainte.” a spus sociologul Alfred Bulai, în emisiunea ”Nod în Papură”. 

Cioloș, nevăzut, necunoscut

”Îmi aduce aminte de un film cu Luis De Funès, ”Nevăzut, necunoscut”” a fost remarca jurnalistului Val Vâlcu. 

”S-a supărat pentru că i-au luat găletușa... sau nu i-au luat găletușa” a continuat Alfred Bulai. ”Dar nici n-a plecat din partid!” a subliniat Val Vâlcu. 

”Chiar ne crezi idioți?”

”Asta mi s-a părut amuzant. Ca șef de partid spune că ”după șase luni, n-am reușit să impun reforme”, dar, afirmă el, ”ca simplu membru, voi face reforme”. Chiar ne crezi idioți?” a remarcat Alfred Bulai. Sociologul afirmă că, în ceea ce-l privește pe Dacian Cioloș, ”e greu să spui că n-a plecat, a plecat la Bruxelles”.

”Ar fi aberant să se întoarcă Barna”

”N-a fost foarte activ la USR. Sincer, dincolo de glumă, a avut o tabără a lui și niște oameni, dar, practic, a recunoscut un faliment. Frumos că și-a dat demisia, e elegant să spui ”dom`ne, nu pot să fac, asta este, nu-i de mine”. Din punctul meu de vedere, Drulă va fi președinte, nu va fi, în niciun caz Barna, ar fi aberant să se întoarcă la Barna.” consideră Alfred Bulai. ”Nu-l știu pe Drulă, dar, din ce am vorbit cu oameni, înțeleg că este un animal politic mult peste Cioloș, ca om care vrea, face, tranșant, dar nu are experiență” a continuat el.

Singura șansă a USR

”Este singura lor (n.r. a USR ) șansă să vii cu o figură nouă. Nu poți să vii cu Barna, el este un înfrânt la prezidențiale și vrei să-l legitimezi, eventual, ca un candidat? E singura lor șansă să-și revină. Cred că problema este un pic mai complicată la USR, pentru că întrebarea este ”să-și revină la ce?”.” a atras atenția sociologul Alfred Bulai. 

Vezi emisiunea completă: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel