Ciuvică: Sume uriaşe de bani DISPĂRUTE din declaraţia de avere a Cameliei Bogdan

Sume mari de bani au dispărut din declaraţia de avere a Cameliei Bogdan. 

UPDATE: Drept la replică Camelia Bogsan: ”Corolar gravelor atingeri aduse reputatiei mele profesionale de catre distinsul domn Mugur Ciuvica,  dar si de catre ANTENA 3 SA si de GRUPUL DE INVESTIGATII POLITICE, campania de discreditare impotriva subsemnatei continuand prin publicarea  asa-numitelor investigatii fara solicitarea unui punct de vedere subsemnatei, in cadrul publicatiilor dumneavoastra(identificate prin accesarea surselor deschise si evidentiate in fisierul atasat), cu incalcarea obligatiilor impuse de etica jurnalistica, va rog sa aprobati publicarea prezentului drept la replică al doamnei jud.dr. Camelia Bogdan, fundamentat pe raportul Agentiei Nationale de Integritate nr. 1224/G/II/10.01.2022.

In esenta, in urma verificarilor situatiei mele financiare incepand cu numirea in profesie(15.08.2005), Agentia Nationala de Integritate a constat ca economiile subsemnatei au fost efectuate din veniturile realizate si ca afirmatia domnului Mugur Ciuvica privind existenta unui depozit de 200 000 EURO este lipsita de substanta.

De altfel, in  legătură cu declaratia mea de avere din anul 2018, am sesizat ANAF si PICCJ, indicand contul aferent singurului meu depozit constituit in acel an, creditat cu suma de 20.000 EUR, printr-o operatiune de schimb valutar a sumelor ce mi-au fost restituite cu o intarziere de șase luni de către Curtea de Apel Bucuresti.”

Vezi aici mai mult

200.000 Euro au dispărut pur și simplu din declarația de avere a Cameliei Bogdan, titrează Grupul de Investigaţii Politice. 

"La finele lunii mai 2020, Camelia Bogdan a depus o nouă declarație de avere. Față de anul trecut, din averea Cameliei Bogdan au dispărut sume uriașe de bani, inclusiv depozitul de 200.000 Euro care apare în declarațiile de avere ale acesteia din 2018 și 2019. Banii au dispărut fără justificare, fără achiziția unor imobile valoroase, împrumuturi, plasamente sau investiții", scrie Mugur Ciuvică pe siteul grupul.ro. 

În 7 aprilie 2020, ANAF anunța că va verifica diferența dintre averea Cameliei Bogdan și veniturile declarate de aceasta pentru a stabili dacă judecătoarea suspendată 'prezintă risc de neconformare la declararea veniturilor impozabile, cuantumul acestuia și perioada fiscală', semnalează Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel